LAJMI I FUNDIT:

Bebja

384 Artikuj

Bebet më shumë fjalë mësojnë nga baballarët?

Bebet më shumë fjalë mësojnë nga baballarët?

Bebja këtu
Java e 40-të e shtatzënisë: Shumë shpejt do ta mbani në krahë beben dhe deri atëherë pushoni sa më shumë

Java e 40-të e shtatzënisë: Shumë shpejt do ta mbani në krahë beben dhe deri atëherë pushoni sa më shumë

Shtatzëna
Java e 39-të e shtatzënisë: Mbajeni afër çantën e lindjes, bebja vjen shumë shpejt!

Java e 39-të e shtatzënisë: Mbajeni afër çantën e lindjes, bebja vjen shumë shpejt!

Shtatzëna
Java e 38-të e shtatzënisë: Bebja juaj pret një moment për të hyrë në botë, por ju duhet t’i kushtoni vëmendje disa simptomave

Java e 38-të e shtatzënisë: Bebja juaj pret një moment për të hyrë në botë, por ju duhet t’i kushtoni vëmendje disa simptomave

Shtatzëna
A e dini përse bebet pushojnë së qari sapo i merrni ngrykë dhe ngriheni në këmbë, ndërkaq fillojnë të bërtasin kur uleni?

A e dini përse bebet pushojnë së qari sapo i merrni ngrykë dhe ngriheni në këmbë, ndërkaq fillojnë të bërtasin kur uleni?

Bebja këtu
Lëngu të cilin femra e nxjerr jashtë kur pëlcet amnioni nuk është ujë – por diçka më shumë se e neveritshme

Lëngu të cilin femra e nxjerr jashtë kur pëlcet amnioni nuk është ujë – por diçka më shumë se e neveritshme

Këshilla mjekësore
Vajza gjashtëmujashe provon avokadon për herë të parë, shikoni reagimin e saj

Vajza gjashtëmujashe provon avokadon për herë të parë, shikoni reagimin e saj

Fun Lajme
Dhëmbët dhe biberoni

Dhëmbët dhe biberoni

Bebja këtu
Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja është plotësisht e pjekur dhe gati për jetën jashtë mitrës

Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja është plotësisht e pjekur dhe gati për jetën jashtë mitrës

Shtatzëna
Java e 36-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e nëntë!

Java e 36-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e nëntë!

Shtatzëna
Java e 35-të e shtatzënisë: Muaji i tetë po përfundon, trupi juaj është gjithnjë e më i gatshëm për lindje

Java e 35-të e shtatzënisë: Muaji i tetë po përfundon, trupi juaj është gjithnjë e më i gatshëm për lindje

Shtatzëna
Java e 34-të e shtatzënisë: Ndiheni shumë të lodhura, sepse nuk mund të flini natën, ndërkohë bebja juaj ka zhvilluar ritmin e vet

Java e 34-të e shtatzënisë: Ndiheni shumë të lodhura, sepse nuk mund të flini natën, ndërkohë bebja juaj ka zhvilluar ritmin e vet

Shtatzëna
Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Si ta kuptoni nëse bebja është e sëmurë seriozisht

Bebja këtu
Java e 33-të e shtatzënisë: Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur një pozicion për t’u ulur dhe fjetur, ndërsa bebja juaj godet gjithnjë e më fort

Java e 33-të e shtatzënisë: Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur një pozicion për t’u ulur dhe fjetur, ndërsa bebja juaj godet gjithnjë e më fort

Shtatzëna
Si ta dini a është mjaft ngrohtë bebja juaj?

Si ta dini a është mjaft ngrohtë bebja juaj?

Këshilla për prindër
Java e 32-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e tetë, mushkëritë e bebes janë të pjekura, por kujdes nëse ju shfaqen ënjtjet

Java e 32-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e tetë, mushkëritë e bebes janë të pjekura, por kujdes nëse ju shfaqen ënjtjet

Shtatzëna
Java e 31-të e shtatzënisë: Bebja po bëhet më topolake dhe trupi juaj është në përgatitje të plotë për periudhën që pason

Java e 31-të e shtatzënisë: Bebja po bëhet më topolake dhe trupi juaj është në përgatitje të plotë për periudhën që pason

Shtatzëna
Si ta ruani ushqimin për bebe me banane?

Si ta ruani ushqimin për bebe me banane?

Ushqim i shëndetshëm
Java e 28-të e shtatzënisë: Rikthehen lodhja, nervozizmi dhe tretja e dobët

Java e 28-të e shtatzënisë: Rikthehen lodhja, nervozizmi dhe tretja e dobët

Shtatzëna
Java e 29-të e shtatzënisë: Bebja është gjithnjë e më aktive, por trupi juaj po bën një gjë të mrekullueshme

Java e 29-të e shtatzënisë: Bebja është gjithnjë e më aktive, por trupi juaj po bën një gjë të mrekullueshme

Shtatzëna
Java e 27-të e shtatzënisë: Jeni në fund të tremujorit të dytë, trupi juaj po përgatitet për raundin e fundit dhe ja çfarë ndodh me beben

Java e 27-të e shtatzënisë: Jeni në fund të tremujorit të dytë, trupi juaj po përgatitet për raundin e fundit dhe ja çfarë ndodh me beben

Shtatzëna
Java e 26-të e shtatzënisë: Bebja hap sytë, dëgjon tingujt e mjedisit dhe nëna duhet t’i kushtojë vëmendje këtyre simptomave

Java e 26-të e shtatzënisë: Bebja hap sytë, dëgjon tingujt e mjedisit dhe nëna duhet t’i kushtojë vëmendje këtyre simptomave

Shtatzëna
Java e 25-të e shtatzënisë: Bebja ka një ritëm gjumi dhe aktiviteti, por ju ndieni urth të shpeshtë për shkak të rritjes së mitrës

Java e 25-të e shtatzënisë: Bebja ka një ritëm gjumi dhe aktiviteti, por ju ndieni urth të shpeshtë për shkak të rritjes së mitrës

Shtatzëna
Bebja vërtet mund të njohë personat e mirë dhe të këqij, nuk qan pa arsye: Qe se si!

Bebja vërtet mund të njohë personat e mirë dhe të këqij, nuk qan pa arsye: Qe se si!

Bebja këtu