LAJMI I FUNDIT:

Arkitektura

77 Artikuj

Fotografi të tjera që zbulojnë dështime të tmerrshme të ndërtimit

Fotografi të tjera që zbulojnë dështime të tmerrshme të ndërtimit

Dështime
‘Bienalja e Arkitekturës së Kosovës 2022’ ndanë çmimet për projektet më të mira

‘Bienalja e Arkitekturës së Kosovës 2022’ ndanë çmimet për projektet më të mira

Të Tjera
Xhelal Llonçari shpërblehet me çmimin e nderit në Bienalen e Arkitekturës 2022

Xhelal Llonçari shpërblehet me çmimin e nderit në Bienalen e Arkitekturës 2022

Kulturë
A janë këto ndërtesa “shembujt më interesantë të arkitekturës”?

A janë këto ndërtesa “shembujt më interesantë të arkitekturës”?

Interesante
A është ky vendi më i bukur në botë për të qëndruar? Dizajnerët krijojnë dhoma hoteli bazuar në ‘trendet e internet’

A është ky vendi më i bukur në botë për të qëndruar? Dizajnerët krijojnë dhoma hoteli bazuar në ‘trendet e internet’

Çfarë të vizitosh
Drejt një arkitekture …

Drejt një arkitekture …

Cult+
Çka mund të na mësojnë nordikët për zbavitjen?

Çka mund të na mësojnë nordikët për zbavitjen?

Arch
Andrea Aleksi (1425-1505) prej Durrësit

Andrea Aleksi (1425-1505) prej Durrësit

Arch
Debati për arkitekturën fashiste në Evropë

Debati për arkitekturën fashiste në Evropë

Arch
Arkitektja Rina Rama: Për mua arkitektura është mënyra se si ne jetojmë, veten do ta karakterizoja me stil bashkëkohor dhe minimalist

Arkitektja Rina Rama: Për mua arkitektura është mënyra se si ne jetojmë, veten do ta karakterizoja me stil bashkëkohor dhe minimalist

Laura Sekiraqa
Qendra mahnitëse fetare-kulturore në Lubjanë, ndërtesa më e mirë në 2021

Qendra mahnitëse fetare-kulturore në Lubjanë, ndërtesa më e mirë në 2021

Dizajn dhe Arkitekturë
Leksion për studentët e artit

Leksion për studentët e artit

PamArt
Si e frymëzojnë arkitekturën vendase traditat dhe kultura e Katarit?

Si e frymëzojnë arkitekturën vendase traditat dhe kultura e Katarit?

Azia
Qyteti dhe dëshmitë kulturore e historike?!

Qyteti dhe dëshmitë kulturore e historike?!

Cult+
Arkitekturë mahnitëse islamike në Uzbekistan

Arkitekturë mahnitëse islamike në Uzbekistan

Cult+
Një shtëpi e ‘ngrirë në kohë’ me letër muri, qilima dhe perde të viteve të shtatëdhjeta, është në shitje për rreth 200 mijë euro

Një shtëpi e ‘ngrirë në kohë’ me letër muri, qilima dhe perde të viteve të shtatëdhjeta, është në shitje për rreth 200 mijë euro

Shtëpi të bukura
Çimento– trendi i ri i dizajnit të enterierit

Çimento– trendi i ri i dizajnit të enterierit

Lutian Home
Unë jam e kuqja

Unë jam e kuqja

Cult+
“Fragmente të arkitekturës bashkëkohore shqiptare”

“Fragmente të arkitekturës bashkëkohore shqiptare”

Cult+
A po e keqkuptojmë minimalizmin?

A po e keqkuptojmë minimalizmin?

PamArt
Kulla e Sahatit në Prishtinë, në epokën e teknologjisë

Kulla e Sahatit në Prishtinë, në epokën e teknologjisë

Cult+
Çfarë humbasim kur trashëgimia kulturore rrënohet?

Çfarë humbasim kur trashëgimia kulturore rrënohet?

Cult+
Franca në kërkim të lisave shekullorë për rindërtimin e Notre Dame

Franca në kërkim të lisave shekullorë për rindërtimin e Notre Dame

Dizajn dhe Arkitekturë
Shtëpia e mençur dhe kompakte: Ky është një trend i ri i dizajnit të enterierit

Shtëpia e mençur dhe kompakte: Ky është një trend i ri i dizajnit të enterierit

Dizajn dhe Arkitekturë