Kompleksi Linda Premium Residence siç duket është vendi ku gjithsecili ëndërron të jetojë.

Duke u ndërtuar me standardet më të larta botërore e evropiane nga Al Trade Center, Linda Premium Residence po sigurohet t’jua plotësojë të gjithë banorëve kërkesat që i kanë ata.

Disa prej kushteve që ky kompleks i plotëson janë:

– Sistemi “Smart Home”
– Siguria 24/7 me kamera
– Parking të mjaftueshëm
– Pishina, fitnes, sauna & spa
– Hapësira gjelbëruese
– Kopsht për fëmijë
– Mjekun dhe barnatoren e lagjes, etj.

Ndonëse Linda Premium Residence ofron tipe të ndryshme të banesave, secila prej tyre shquhet për dizajnin modern, hapësirat e mëdha dhe elegancën.

Prandaj mos hezitoni dhe mos pritni më gjatë, por siguroni banesë në kompleks më modern banesor që po ndërtohet në vendin tonë!

Për më shumë informacione apo për të blerë një banesë tek Linda Premium Residence, kontaktoni:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com