Elita Rudi, një moderatore dhe bloggere e njohur, kohëve të fundit ka filluar të ndajë me publikun dhe fansat e saj sekretin se si ajo e mban lëkuren të pastër në përditshmëri me produktin e njohur Greenmed “African Black Soap”.

Elita ka ndarë me publikun disa fotografi ku tregon se edhe gjatë shtatzënisë e mirëmban lëkurën me po të njëjtin produkt, sepse dihet që gjatë shtatzënisë hormonet çrregullohen dhe gjëndrat yndyrore prodhojnë më shumë yndyrë, gjë që e cila shkakton probleme me puçrra, akne, shenja dhe pore.

Për të informuar publikun më shumë rreth këtij produkti, më poshtë mund të mësoni më shumë rreth specifikave të produktit dhe veprimit afatshkurtër dhe afatgjatë të tij.

GreenMed “African Black Soap”, tashmë i njohur në tregun tonë dhe botërorë për efikasitetin në eliminimin e problemeve si: aknet, puçrrat, shenjat ka tërhequr vëmendjen e fytyrave publike të vendit tonë!

Produkti në fjalë GreenMed “African Black Soap” nga ana e efikasitetit është shumë efikas sepse përmbajtja e tij bën që poret e dëmtuara dhe të bllokuara t’i pastrojë thellësisht dhe i rigjeneron ato si në gjendjen e mëparshme vitale.

Gjëndrat yndyrore të cilat shpeshherë prodhojnë më shumë yndyrë, sapuni African Black Soap i kompanisë GreenMed e balancon yndyrën në lëkurë në mënyrë që yndyra të mos depërtoj në pore. Duhet të përdoret rregullisht si produkt essencial që të mbani sasinë e yndyrës në lëkurë të balancuar dhe në nivel.

View this post on Instagram

A post shared by GreenMed®️ (@greenmed.ks) on Oct 22, 2020 at 5:47am PDT

Rekomandohet që të përdorni produkte bazë para se të vendosni makeup P.SH: kremë oil free , pra kremë pa yndyrë, sepse siç e cekëm më lartë yndyra është shkaktar I problemeve të lëkurës.

Sa i përket kësaj, kompania GreenMed e ka menduar zgjidhjen për duke ju ofruar produktin kremë bazë oil free, njohur si (GreenMed Anti Aging +Wrinkle REPAIR) i cili është duo perfekte me sapunin “African Black Soap” të po të njëjtës kompani.

Produktet janë autentike dhe mund t’i gjeni vetëm te kompania adekuate GREEN MED, ku mund ta porositni në rrjete sociale si Facebook dhe Instagram.

Po ashtu sapuni African Black Soap gjindet edhe në rrjetin e marketeve si INTEREX dhe Super Viva

Fytyra juaj më nuk do te jetë me akne, pucrra, shenja!

African Black Soap si produkt trend i vitit 2020 është adekuat për probleme të lëkurës dhe po ashtu përdoret edhe për mirëmbajtje të lëkurës.

View this post on Instagram

A post shared by GreenMed®️ (@greenmed.ks) on Oct 28, 2020 at 7:16am PDT

Porosit tani në rrjete sociale:

Facebook: Greenmed.ks
Instagram: Greenmed.ks

?pm=2199984&lid=82049159