Ministria e Punëve të Brendshme thotë se numri i policëve të lënduar gjatë protestës së djeshme është 11

“Te policët janë konstatuar lëndime të lehta trupore dhe të njëjtët janë lëshuar për mjekim shtëpiak”, thonë nga policia.

Aleanca për Shqiptarët reagon pas protestës për rastin “Monstra: Kishte snajperë dhe kallashnikovë Aleanca për Shqiptarët reagon pas protestës për rastin “Monstra: Kishte snajperë dhe kallashnikovë

Deri tani janë arrestuar tetë protestues, ndërsa Prokurori Publik do t’u parashtrojë kallëzim penale për “pjesmarrje në turmë që do të kryejë vepër penale”, e dënueshme sipas nenit 385 të Kodit Penal.

“SPB Shkup ndërmerr masa dhe aktivitete për identifikimin e personave të tjerë që morrën pjesën në prishjen e rendit dhe qetësisë publike”, thonë nga policia./Telegrafi/