LAJMI I FUNDIT:
MPB Maqedoni

MPB Maqedoni

5671 Artikuj

Info

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni

Ministër: Oliver Spasovski
Zv.Ministër: Agim Nuhiu

Digjet një shtëpi në Kërçovë, humb jetën një 79-vjeçar

Digjet një shtëpi në Kërçovë, humb jetën një 79-vjeçar

Politikë
Bastisje në Kavadar, ndalohen dy persona

Bastisje në Kavadar, ndalohen dy persona

Kronikë e Zezë
Shqiptohen 345 masa në Shkup, 173 për tejkalim të shpejtësisë

Shqiptohen 345 masa në Shkup, 173 për tejkalim të shpejtësisë

Kronikë e Zezë
Vetëm sot 921 dënime për tejkalim shpejtësie në Maqedoni

Vetëm sot 921 dënime për tejkalim shpejtësie në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Në Shkup u sanksionuan 254 vozitës, 53 për shpejtësi tej normave të lejuara

Në Shkup u sanksionuan 254 vozitës, 53 për shpejtësi tej normave të lejuara

Maqedonia e Veriut
Ndalohet një 28-vjeçar në Shkup, ka vjedhur para në një farmaci

Ndalohet një 28-vjeçar në Shkup, ka vjedhur para në një farmaci

Kronikë e Zezë
Kovaçevski: Institucionet vepruan shpejt dhe me profesionalizëm në rastin e vrasjes së dyfishtë

Kovaçevski: Institucionet vepruan shpejt dhe me profesionalizëm në rastin e vrasjes së dyfishtë

Maqedonia e Veriut
Ndalohet një person në Shkup, ka gjuajtur me armë

Ndalohet një person në Shkup, ka gjuajtur me armë

Kronikë e Zezë
Rrahje në burgun e Idrizovës

Rrahje në burgun e Idrizovës

Kronikë e Zezë
Spasovski: Do të ketë kallëzim penal për personin që e ka çuar Palevskin nga Serbia në Turqi

Spasovski: Do të ketë kallëzim penal për personin që e ka çuar Palevskin nga Serbia në Turqi

Maqedonia e Veriut
253 shoferë të sanksionuar në Shkup

253 shoferë të sanksionuar në Shkup

Shkupi
Ndalohet një 27-vjeçar nga Kriva Pallanka, dyshohet për vrasje

Ndalohet një 27-vjeçar nga Kriva Pallanka, dyshohet për vrasje

Kronikë e Zezë
Paunov: A është normale kur një burrë i rritur të kërkoj të shkoj në “kafe” me një vajzë 13-vjeçare

Paunov: A është normale kur një burrë i rritur të kërkoj të shkoj në “kafe” me një vajzë 13-vjeçare

Maqedonia e Veriut
30 ditë paraburgim për katër të dyshuarit për vrasjen e Vanjës dhe Pançes

30 ditë paraburgim për katër të dyshuarit për vrasjen e Vanjës dhe Pançes

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Vanja ka vdekur nga plaga me armë zjarri, janë gjetur dy armë në afërsi të Shkupit

Spasovski: Vanja ka vdekur nga plaga me armë zjarri, janë gjetur dy armë në afërsi të Shkupit

Kronikë e Zezë
Spasovski: Palevski është arrestuar duke ecur në këmbë nëpër autostradë

Spasovski: Palevski është arrestuar duke ecur në këmbë nëpër autostradë

Kronikë e Zezë
Arrestohet në Turqi Ljupço Palevski, i dyshuar për vrasjen e dyfishtë në Maqedoni

Arrestohet në Turqi Ljupço Palevski, i dyshuar për vrasjen e dyfishtë në Maqedoni

Kronikë e Zezë
Të shtëna me armë në Kumanovë, plagoset një 49-vjeçar

Të shtëna me armë në Kumanovë, plagoset një 49-vjeçar

Kronikë e Zezë
Kallëzim penal kundër një 40-vjeçari në Shkup, ka keqpërdor të dhëna personale të një gruaje

Kallëzim penal kundër një 40-vjeçari në Shkup, ka keqpërdor të dhëna personale të një gruaje

Politikë
MPB Maqedoni: “Tentimi për rrëmbim” në Karbinci është bërë për qëllime politike

MPB Maqedoni: “Tentimi për rrëmbim” në Karbinci është bërë për qëllime politike

Maqedonia e Veriut
Paunov: Persona të panjohur kanë tentuar të rrëmbejnë fëmijët nga një shkollë në Karbinci të Maqedonisë

Paunov: Persona të panjohur kanë tentuar të rrëmbejnë fëmijët nga një shkollë në Karbinci të Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Doganat e Maqedonisë: Parandalohet tentativa për kontrabandë me 50 tonë naftë të deklaruar si vaj bazë

Doganat e Maqedonisë: Parandalohet tentativa për kontrabandë me 50 tonë naftë të deklaruar si vaj bazë

Kronikë e Zezë
175 shoferë janë sanksionuar në Shkup

175 shoferë janë sanksionuar në Shkup

Maqedonia e Veriut
Do të lëshohet fletarrest ndërkombëtare për Ljupco Palevskin

Do të lëshohet fletarrest ndërkombëtare për Ljupco Palevskin

Kronikë e Zezë