Përveç kualitetit të jashtëzakonshëm të produkteve dhe çmimit të volitshëm, Mobin e ofron edhe një lehtësi të hatashme për diasporën.

Mobin u mundëson të gjithë mërgimtarëve tanë të dashur që të blejnë kuzhina apo produkte të kategorive tjera në të gjitha dyqanet që i ka në Kosovë, ndërkaq transportin e produkteve të blera mund ta bëjnë firmat e ndryshme transportuese, ku kuzhina mund të pranohet direkt nga fabrika Bauformat në Gjermani (www.bauformat.de).

Kështu, diaspora jonë mund të blejë kuzhina dhe produkte tjera me çmime të Kosovës dhe ta mobilojë banesën e vet në Evropë.

Përndryshe, një gjë tjetër çfarë e dallon Mobin është se të gjitha kuzhinat prodhohen dhe montohen me pajisje automatike dhe nuk montohen nga njeriu, ku edhe mund të prishet kualiteti – gjë e cila ndodh nga prodhuesit e ndryshëm në Kosovë.

Për më shumë informacione, mund t’i vizitoni dyqanet e Mobin në Kosovë ose të kontaktoni në:

Web: www.mobin-rks.com

Facebook: Mobin

Instagram: Mobinrks