0Shares

Për ata që votojnë për herë të parë, apo edhe nuk e kanë të qartë se ku duhet të votojnë sot, një grup vullnetaresh nga FLOSSK, ka krijuar një rubrikë në faqen zyrtare të saj, ku ju shumë lehtë mund ta gjeni lokacionin tuaj.

E tëra që duhet bëni është që të vizitoni faqen: kumevotu.info, pastaj në anën e djathtë të faqes e keni një rubrikë “Ku me votu”, klikoni aty dhe jepni të dhënat tuaja personale, Emrin, Mbiemrin, datën e lindjes dhe komunën dhe ju do të merrni informacionin e duhur.

Vizitoni faqen këtu:

kumevotu.info

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)