Sinonim i një jetese të shëndetshme, dyqani Organico vërtet se është kopshti juaj i produkteve, vitaminave, mineraleve e shumëçkaje tjetër organike.

Me lokacion në qytetin e Prishtinës (rruga Bajram Kelmendi), Organico i sjell produktet e certifikuara ndërkombëtare.

Ushqime e pije organike

Në asortimentin e vet të gjerë, në këtë dyqan mund të gjeni ushqime të ndryshme, duke filluar nga mjalta organike e gusës e deri tek produktet arrore. Por, në këtë dyqan mund të gjeni edhe çaja refuz organikë që vijnë me kualitetin më të lartë për t’ju ofruar benefitet më të mëdha shëndetësore.

Mjafton që të konsultoheni me stafin mikpritës dhe zgjidhja do t’ju ofrohet shpejt e lehtë, varësisht nga nevoja që keni, pasi që Organico njihet për shërbimin e mirë dhe plotësimin e nevojave të klientit.

Vitaminat e mineralet

Ndryshe nga ajo çfarë jemi mësuar të shohim apo dëgjojmë, në Organico ofrohen edhe vitamina në formë të pluhurit, të cilat absorbohen më lehtë nga organizmi dhe janë më të preferueshme për luftimin dhe parandalimin e sëmundjeve, por edhe për forcimin e sistemit të imunitetit.

Vitaminë C, vitaminë D3, zink, e plot vitamina e minerale tjera të brendeve më të njohura evropiane janë të rreshtuara në raftet e ambientit komod që dyqani e ofron.

Produktet e fitnesit

Duke marrë parasysh që aktiviteti fizik është esencial për një jetesë të shëndetshme, Organico i ka menduar të gjitha!

Tani, të gjithë adhuruesit veganë të fitnesit të cilët duan t’i rrisin muskujt më shpejt përmes proteinave natyrale, e kanë mundësinë që në Organico të zgjedhin whey protein vegane, chia protein, soy protein, e një sërë produktesh tjera të cilat vijnë me shije të ndryshme e kualitet të pa kontestueshëm.

Për më shumë informacione apo për ta porositur online, kontaktoni dyqanin Organico në:

Facebook: Organico Spice Garden – Porosit Online
Nr. Tel: 
+383 49 499 318
Adresa: Prishtinë, rruga Bajram Kelmendi (afër xhamisë së Katër Llullave)
E-mail: 
thespicegarden@hotmail.com