Zyra e OJQ ”Civil-Qendra për liri” është demoluar gjatë fundjavës së kaluar, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Demoluesit kanë shfrytëzuar festën e 1 majit ku nuk ka pasur asnjë të punësuar në zyrën e OJQ ”Civil-Qendra për liri” dhe ka vjedhur teknologji, duke përfshirë këtu kompjutorë, monitorë, hardiskë, kamera dhe telefona.

Nga OJQ ”Civil-Qendra për liri” thonë se shpresojnë se organet e rendit do të gjejnë fajtorët dhe të njejtin do të dënohen. /Telegrafi/