LAJMI I FUNDIT:

Politikë

Mickoski: Nuk do të ketë dy 2/3 për ndryshimet kushtetuese, pas zgjedhjeve reformohet Maqedonia

Mickoski: Nuk do të ketë dy 2/3 për ndryshimet kushtetuese, pas zgjedhjeve reformohet Maqedonia

Politikë
Adnan Neziri: ASH-ja nuk del nga Qeveria

Adnan Neziri: ASH-ja nuk del nga Qeveria

Politikë
Protestojnë punonjësit e Prokurorisë Publike në Maqedoni, kërkojnë rritje të pagave

Protestojnë punonjësit e Prokurorisë Publike në Maqedoni, kërkojnë rritje të pagave

Politikë
“Ma bënte me sy dhe më dërgonte puthje”, deputetja e OBRM-PDUKM-së me akuza për Mariçiq – reagon zv.kryeministri

“Ma bënte me sy dhe më dërgonte puthje”, deputetja e OBRM-PDUKM-së me akuza për Mariçiq – reagon zv.kryeministri

Politikë
Grubi-Vickers: Prioritetet tona janë hekurudha Shkup – Durrës, Qendra Klinike dhe digjitalizimi i plotë

Grubi-Vickers: Prioritetet tona janë hekurudha Shkup – Durrës, Qendra Klinike dhe digjitalizimi i plotë

Politikë
Taravari: ASH do të shkojë vetë në zgjedhje

Taravari: ASH do të shkojë vetë në zgjedhje

Politikë
Osmani: Unë jam i sigurt se Bullgaria do të paraqes kërkesa të reja

Osmani: Unë jam i sigurt se Bullgaria do të paraqes kërkesa të reja

Politikë
Lloga: Në ligjin për amnisti nuk do të përfshihen personat e emëruar apo të zgjedhur nga institucionet

Lloga: Në ligjin për amnisti nuk do të përfshihen personat e emëruar apo të zgjedhur nga institucionet

Politikë
Osmani-Loson: Mbretëria e Bashkuar ishte partner i vazhdueshëm në mbështetjen e integrimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Osmani-Loson: Mbretëria e Bashkuar ishte partner i vazhdueshëm në mbështetjen e integrimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Politikë
LSDM: Me shpërndarjen e re të buxhetit do të sigurohen mjete për paga më të larta

LSDM: Me shpërndarjen e re të buxhetit do të sigurohen mjete për paga më të larta

Politikë
“E Majta”: Gjykata Kushtetuese me iniciativën tonë anuloi “certifikatat dygjuhëshe”

“E Majta”: Gjykata Kushtetuese me iniciativën tonë anuloi “certifikatat dygjuhëshe”

Politikë
Kovaçevski-Vickers: Marrëdhëniet tregtare në mes RMV-së dhe Britanisë janë shembull në rajon

Kovaçevski-Vickers: Marrëdhëniet tregtare në mes RMV-së dhe Britanisë janë shembull në rajon

Politikë
Kovaçevski: Strategjia e opozitës maqedonase është të bllokojë ligjet në Kuvend

Kovaçevski: Strategjia e opozitës maqedonase është të bllokojë ligjet në Kuvend

Politikë
Bytyqi: Partnerët tanë strategjik mbështesin proceset tona në progresin drejt BE-së

Bytyqi: Partnerët tanë strategjik mbështesin proceset tona në progresin drejt BE-së

Politikë
Në Shkup sot do të mbahet konferenca e shefave të Shtatmadhorive të armatave nga vendet anëtare të NATO-s

Në Shkup sot do të mbahet konferenca e shefave të Shtatmadhorive të armatave nga vendet anëtare të NATO-s

Politikë
Bytyqi në Washington: Shkëmbimi i mallrave me SHBA është në rritje

Bytyqi në Washington: Shkëmbimi i mallrave me SHBA është në rritje

Politikë
Osmani nga Këshilli i Përhershëm i OSBE-së: Vetëm me lidership të përgjegjshëm dhe zgjidhje të përbashkëta do të mund ta ruajmë funksionalitetin e OSBE-së

Osmani nga Këshilli i Përhershëm i OSBE-së: Vetëm me lidership të përgjegjshëm dhe zgjidhje të përbashkëta do të mund ta ruajmë funksionalitetin e OSBE-së

Politikë
Mexhiti – Kasami dhe Gashi: Nuk po ndërtohen spitale, shkolla, salla sportive, Artan Grubi po hap tre rrjete të reja të kazinove

Mexhiti – Kasami dhe Gashi: Nuk po ndërtohen spitale, shkolla, salla sportive, Artan Grubi po hap tre rrjete të reja të kazinove

Politikë
Propozim-ligji për amnisti do të dorëzohet në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Propozim-ligji për amnisti do të dorëzohet në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Politikë
Ministria e Drejtësisë-Maqedoni: Nuk ka amnisti për krimet e rënda

Ministria e Drejtësisë-Maqedoni: Nuk ka amnisti për krimet e rënda

Politikë
Bytyqi-Pyatt: Partneriteti strategjik i SHBA-së me Maqedoninë e Veriut inkurajon bashkëpunimin ekonomik

Bytyqi-Pyatt: Partneriteti strategjik i SHBA-së me Maqedoninë e Veriut inkurajon bashkëpunimin ekonomik

Politikë
Pas sulmeve terroriste në Veri të Mitrovicës, opozita shqiptare takuan ambasadorin e Kosovës në RMV

Pas sulmeve terroriste në Veri të Mitrovicës, opozita shqiptare takuan ambasadorin e Kosovës në RMV

Politikë
Xhaferi: Mickoski po spekulon, nuk kam asnjë komunikim me Gruevskin

Xhaferi: Mickoski po spekulon, nuk kam asnjë komunikim me Gruevskin

Politikë
Janë lëshuar 31.187 dokumente udhëtimi për qytetarët që jetojnë jashtë Maqedonisë së Veriut

Janë lëshuar 31.187 dokumente udhëtimi për qytetarët që jetojnë jashtë Maqedonisë së Veriut

Politikë