LAJMI I FUNDIT:
Venhar Ramadani

Venhar Ramadani

6256 Artikuj

Talat Xhaferi është kryeministër i Maqedonisë

Talat Xhaferi është kryeministër i Maqedonisë

Venhar Ramadani
Këto janë top 5 kompanitë shqiptare në Maqedoni

Këto janë top 5 kompanitë shqiptare në Maqedoni

Venhar Ramadani
Rama: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë qëllime për të luftuar sfidat e përbashkëta

Rama: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë qëllime për të luftuar sfidat e përbashkëta

Venhar Ramadani
Pesë hotelet me shërbim të mrekullueshëm, për një pushim veror të paharruar në Turqi

Pesë hotelet me shërbim të mrekullueshëm, për një pushim veror të paharruar në Turqi

Venhar Ramadani
Judoni i TMkids është “fëmiju më i pëlqyer në internet”

Judoni i TMkids është “fëmiju më i pëlqyer në internet”

Venhar Ramadani
“Senzacioni i internetit” nga Telegrafi Maqedoni

“Senzacioni i internetit” nga Telegrafi Maqedoni

Venhar Ramadani
OEMVP organizon ngjarjen TOP100, Kipper Market shpallet kompania më e madhe shqiptare në Maqedoni

OEMVP organizon ngjarjen TOP100, Kipper Market shpallet kompania më e madhe shqiptare në Maqedoni

Venhar Ramadani
Ishte kamarier në Zhelinë të Tetovës e tash është refer profesionist në Itali

Ishte kamarier në Zhelinë të Tetovës e tash është refer profesionist në Itali

Venhar Ramadani
Restoranti i shqiptarit në Kroaci që doli në Netflix, flet pronari Akiku

Restoranti i shqiptarit në Kroaci që doli në Netflix, flet pronari Akiku

Venhar Ramadani
Rama, Vuçiq dhe Kovaçevski e vlerësojnë “Ballkanin e Hapur” si mundësi për të ardhmen

Rama, Vuçiq dhe Kovaçevski e vlerësojnë “Ballkanin e Hapur” si mundësi për të ardhmen

Venhar Ramadani
Rama: Konfliktet në rajon zgjidhen vetëm me “Ballkanin e Hapur”

Rama: Konfliktet në rajon zgjidhen vetëm me “Ballkanin e Hapur”

Venhar Ramadani
Vuçiq: Nuk do të lusim askënd që të zhvillohet

Vuçiq: Nuk do të lusim askënd që të zhvillohet

Venhar Ramadani
Kovaçevski: ‘Ballkani i Hapur’ ka nisur të tregojë rezultate pozitive për Maqedoninë e Veriut

Kovaçevski: ‘Ballkani i Hapur’ ka nisur të tregojë rezultate pozitive për Maqedoninë e Veriut

Venhar Ramadani
Nënshkruhet marrëveshja mes Shqipërisë, Maqedonisë dhe Serbisë për rajon më të lirë

Nënshkruhet marrëveshja mes Shqipërisë, Maqedonisë dhe Serbisë për rajon më të lirë

Venhar Ramadani
Edi Rama: Në këtë nismë mund dhe duhet të bashkohen të gjithë pa humbur kohë

Edi Rama: Në këtë nismë mund dhe duhet të bashkohen të gjithë pa humbur kohë

Venhar Ramadani
Vuçiq: Nuk do të presim dikënd të vendos për të ardhmen tonë

Vuçiq: Nuk do të presim dikënd të vendos për të ardhmen tonë

Venhar Ramadani
Zaev: Më pak histori, e më shumë ekonomi mes vendeve të Ballkanit Perëndimor

Zaev: Më pak histori, e më shumë ekonomi mes vendeve të Ballkanit Perëndimor

Venhar Ramadani
Ku ka humbur Lindon Berisha dhe cilat janë risitë e tij?

Ku ka humbur Lindon Berisha dhe cilat janë risitë e tij?

Venhar Ramadani
Elita Ziberi tregon për sfidat dhe përfitimet e këngëtarëve në kohë pandemie

Elita Ziberi tregon për sfidat dhe përfitimet e këngëtarëve në kohë pandemie

Venhar Ramadani
Regjistrimi në Maqedoni, hap pas hapi i treguar nga mërgimtari Kasam Selimi

Regjistrimi në Maqedoni, hap pas hapi i treguar nga mërgimtari Kasam Selimi

Venhar Ramadani
Përkthyesi tregon përvojat e tij, duke përfshirë dy lufta në Ballkan dhe aventura tjera jetësore

Përkthyesi tregon përvojat e tij, duke përfshirë dy lufta në Ballkan dhe aventura tjera jetësore

Venhar Ramadani
Regjistrimi në Maqedoni – gjithçka që duhet të dini

Regjistrimi në Maqedoni – gjithçka që duhet të dini

Venhar Ramadani
Nertila Arifi: Puna në Kopenhagë më jep mundësi që të tregoj më shumë veten

Nertila Arifi: Puna në Kopenhagë më jep mundësi që të tregoj më shumë veten

Venhar Ramadani
Prenga tregon planet e “Mrizit të Zanave” në gjithë Ballkanin

Prenga tregon planet e “Mrizit të Zanave” në gjithë Ballkanin

Venhar Ramadani