LAJMI I FUNDIT:

Media Sociale - Faqja 2

Twitter po përfundon vërtetimin me dy faktorë SMS, por ka alternativa

Twitter po përfundon vërtetimin me dy faktorë SMS, por ka alternativa

Media Sociale
Meta po zgjeron programin e abonimit për Facebook dhe Instagram

Meta po zgjeron programin e abonimit për Facebook dhe Instagram

Media Sociale
Këto janë vendet që kanë ndaluar TikTok-un

Këto janë vendet që kanë ndaluar TikTok-un

Media Sociale
Ndalimi i TikTok: Ministri i Mbretërisë së Bashkuar i kërkon Qendrës Kombëtare të Sigurisë Kibernetike të shqyrtojë sigurinë e aplikacionit

Ndalimi i TikTok: Ministri i Mbretërisë së Bashkuar i kërkon Qendrës Kombëtare të Sigurisë Kibernetike të shqyrtojë sigurinë e aplikacionit

Media Sociale
Meta, pronari i Facebook, Instagram dhe WhatsApp është duke punuar në një rrjet të ri social i cili pritet të rivalizojë Twitter-in

Meta, pronari i Facebook, Instagram dhe WhatsApp është duke punuar në një rrjet të ri social i cili pritet të rivalizojë Twitter-in

Media Sociale
Facebook do të shqyrtojë nëse fjala “shehid” duhet të censurohet në rrjetet sociale

Facebook do të shqyrtojë nëse fjala “shehid” duhet të censurohet në rrjetet sociale

Media Sociale
Bie TikToku, përdoruesit nga e mbarë bota nuk po mund të kyçen në të  

Bie TikToku, përdoruesit nga e mbarë bota nuk po mund të kyçen në të  

Media Sociale
Autoritetet çeke e cilësojnë TikTok-un si kërcënim sigurie

Autoritetet çeke e cilësojnë TikTok-un si kërcënim sigurie

Media Sociale
Në Twitter nuk po funksionon ‘pothuajse asgjë’

Në Twitter nuk po funksionon ‘pothuajse asgjë’

Media Sociale
Twitter bie nga sistemi

Twitter bie nga sistemi

Media Sociale
Kanadaja ia ndalon punonjësve të qeverisë përdorimin e TikTokut në telefonat zyrtarë

Kanadaja ia ndalon punonjësve të qeverisë përdorimin e TikTokut në telefonat zyrtarë

Media Sociale
Nëse doni të promovoni historitë tuaja të vjetra, Instagram me veçori të re

Nëse doni të promovoni historitë tuaja të vjetra, Instagram me veçori të re

Media Sociale
Llogarinë në Facebook dhe Instagram mund ta verifikoni me pagesë

Llogarinë në Facebook dhe Instagram mund ta verifikoni me pagesë

Media Sociale
Përdorues të shumtë në Twitter thonë se po shohin më shumë postime të Musk-ut në ‘feed’-in e tyre

Përdorues të shumtë në Twitter thonë se po shohin më shumë postime të Musk-ut në ‘feed’-in e tyre

Media Sociale
Krijuesit në TikTok së shpejti mund të fillojnë vendosjen e tarifave te adhuruesit që shikojnë videot e tyre

Krijuesit në TikTok së shpejti mund të fillojnë vendosjen e tarifave te adhuruesit që shikojnë videot e tyre

Media Sociale
Donald Trump kthehet në Facebook dhe Instagram – pas një ndalimi prej më shumë se dy vitesh

Donald Trump kthehet në Facebook dhe Instagram – pas një ndalimi prej më shumë se dy vitesh

Media Sociale
Abonentët e Twitter Blue mund të bëjnë postime deri në 4,000 karaktere

Abonentët e Twitter Blue mund të bëjnë postime deri në 4,000 karaktere

Media Sociale
Kufizohet qasja në Twitter në të gjithë Turqinë

Kufizohet qasja në Twitter në të gjithë Turqinë

Media Sociale
Rreth 180 mijë njerëz në SHBA dhe 110 mijë të tjerë në mbarë botën të abonuar në Twitter Blue

Rreth 180 mijë njerëz në SHBA dhe 110 mijë të tjerë në mbarë botën të abonuar në Twitter Blue

Media Sociale
Përdoruesit në Twitter i përgjigjen thirrjes së Elon Musk për ndihmë

Përdoruesit në Twitter i përgjigjen thirrjes së Elon Musk për ndihmë

Media Sociale
Twitter thotë se përdoruesit do të mund të apelojnë pezullimin e llogarisë

Twitter thotë se përdoruesit do të mund të apelojnë pezullimin e llogarisë

Media Sociale
Australianja që adoptoi një mace fitoi shumë para si ‘krijuese në rrjetet sociale’ – po punon për të arritur ‘shifrat gjashtëshifrore’

Australianja që adoptoi një mace fitoi shumë para si ‘krijuese në rrjetet sociale’ – po punon për të arritur ‘shifrat gjashtëshifrore’

Media Sociale
Donald Trump do të lejohet të kthehet në Facebook dhe Instagram

Donald Trump do të lejohet të kthehet në Facebook dhe Instagram

Media Sociale
Twitter thotë se abonimi në Twitter Blue për Android do të jetë 11 dollarë në muaj

Twitter thotë se abonimi në Twitter Blue për Android do të jetë 11 dollarë në muaj

Media Sociale