LAJMI I FUNDIT:

Media Sociale - Faqja 4

Musk thotë se blerja e Twitter-it ishte diçka që “duhej bërë”

Musk thotë se blerja e Twitter-it ishte diçka që “duhej bërë”

Media Sociale
Musk zbulon se sa njerëz ka pushuar nga puna dhe nëse do ta shiste Twitter-in për çmimin për të cilin e bleu

Musk zbulon se sa njerëz ka pushuar nga puna dhe nëse do ta shiste Twitter-in për çmimin për të cilin e bleu

Media Sociale
Shpjegohet se si funksionon algoritmi i Twitter

Shpjegohet se si funksionon algoritmi i Twitter

Media Sociale
E mban premtimin, Elon Musk ia ndryshon logon Twitterit – ia vendosë atë të Doge

E mban premtimin, Elon Musk ia ndryshon logon Twitterit – ia vendosë atë të Doge

Media Sociale
Elon Musk është tani personi më i ndjekur në Twitter

Elon Musk është tani personi më i ndjekur në Twitter

Media Sociale
Pse teknologjia kineze është e rrezikshme për sigurinë?

Pse teknologjia kineze është e rrezikshme për sigurinë?

Media Sociale
Franca ua ndalon TikTok-un punonjësve të shtetit

Franca ua ndalon TikTok-un punonjësve të shtetit

Media Sociale
Një mori problemesh: Çfarë po ndodh me Twitter këto ditë?

Një mori problemesh: Çfarë po ndodh me Twitter këto ditë?

Media Sociale
CEO i TikTok dëshmoi para Kongresit amerikan – rrjeti social mund të ndalohet në SHBA

CEO i TikTok dëshmoi para Kongresit amerikan – rrjeti social mund të ndalohet në SHBA

Media Sociale
Twitter po përfundon vërtetimin me dy faktorë SMS, por ka alternativa

Twitter po përfundon vërtetimin me dy faktorë SMS, por ka alternativa

Media Sociale
Meta po zgjeron programin e abonimit për Facebook dhe Instagram

Meta po zgjeron programin e abonimit për Facebook dhe Instagram

Media Sociale
Këto janë vendet që kanë ndaluar TikTok-un

Këto janë vendet që kanë ndaluar TikTok-un

Media Sociale
Ndalimi i TikTok: Ministri i Mbretërisë së Bashkuar i kërkon Qendrës Kombëtare të Sigurisë Kibernetike të shqyrtojë sigurinë e aplikacionit

Ndalimi i TikTok: Ministri i Mbretërisë së Bashkuar i kërkon Qendrës Kombëtare të Sigurisë Kibernetike të shqyrtojë sigurinë e aplikacionit

Media Sociale
Meta, pronari i Facebook, Instagram dhe WhatsApp është duke punuar në një rrjet të ri social i cili pritet të rivalizojë Twitter-in

Meta, pronari i Facebook, Instagram dhe WhatsApp është duke punuar në një rrjet të ri social i cili pritet të rivalizojë Twitter-in

Media Sociale
Facebook do të shqyrtojë nëse fjala “shehid” duhet të censurohet në rrjetet sociale

Facebook do të shqyrtojë nëse fjala “shehid” duhet të censurohet në rrjetet sociale

Media Sociale
Bie TikToku, përdoruesit nga e mbarë bota nuk po mund të kyçen në të  

Bie TikToku, përdoruesit nga e mbarë bota nuk po mund të kyçen në të  

Media Sociale
Autoritetet çeke e cilësojnë TikTok-un si kërcënim sigurie

Autoritetet çeke e cilësojnë TikTok-un si kërcënim sigurie

Media Sociale
Në Twitter nuk po funksionon ‘pothuajse asgjë’

Në Twitter nuk po funksionon ‘pothuajse asgjë’

Media Sociale
Twitter bie nga sistemi

Twitter bie nga sistemi

Media Sociale
Kanadaja ia ndalon punonjësve të qeverisë përdorimin e TikTokut në telefonat zyrtarë

Kanadaja ia ndalon punonjësve të qeverisë përdorimin e TikTokut në telefonat zyrtarë

Media Sociale
Nëse doni të promovoni historitë tuaja të vjetra, Instagram me veçori të re

Nëse doni të promovoni historitë tuaja të vjetra, Instagram me veçori të re

Media Sociale
Llogarinë në Facebook dhe Instagram mund ta verifikoni me pagesë

Llogarinë në Facebook dhe Instagram mund ta verifikoni me pagesë

Media Sociale
Përdorues të shumtë në Twitter thonë se po shohin më shumë postime të Musk-ut në ‘feed’-in e tyre

Përdorues të shumtë në Twitter thonë se po shohin më shumë postime të Musk-ut në ‘feed’-in e tyre

Media Sociale
Krijuesit në TikTok së shpejti mund të fillojnë vendosjen e tarifave te adhuruesit që shikojnë videot e tyre

Krijuesit në TikTok së shpejti mund të fillojnë vendosjen e tarifave te adhuruesit që shikojnë videot e tyre

Media Sociale