LAJMI I FUNDIT:

Kujdesi për kafshët

Zgjidheni problemin me aromën e kanakarit shtëpiak: Është aq e thjeshtë – përbërësit i keni në shtëpi!

Zgjidheni problemin me aromën e kanakarit shtëpiak: Është aq e thjeshtë – përbërësit i keni në shtëpi!

Kujdesi për kafshët
Barnat e ‘rëndomta shtëpiake’ për qenin tuaj

Barnat e ‘rëndomta shtëpiake’ për qenin tuaj

Kujdesi për kafshët
Kur është qeni agresiv, i lumtur dhe i frikësuar? Përgjigjen e keni në pozitën e bishtit të tij!

Kur është qeni agresiv, i lumtur dhe i frikësuar? Përgjigjen e keni në pozitën e bishtit të tij!

Kujdesi për kafshët
Pothuajse të gjithë ftohin kështu një qen të mbinxehur, është gabim!

Pothuajse të gjithë ftohin kështu një qen të mbinxehur, është gabim!

Kujdesi për kafshët
A duhet qethur qeni në verë?

A duhet qethur qeni në verë?

Kujdesi për kafshët
Aplikoni këtë test dhe zbuloni nëse është shumë nxehtë për të shëtitur kafshën tuaj: Ju duhen vetëm 5 sekonda

Aplikoni këtë test dhe zbuloni nëse është shumë nxehtë për të shëtitur kafshën tuaj: Ju duhen vetëm 5 sekonda

Kujdesi për kafshët
Macja juaj ka një instinkt shumë të fortë gjuetie? Ja mënyrat e provuara për ta qetësuar atë

Macja juaj ka një instinkt shumë të fortë gjuetie? Ja mënyrat e provuara për ta qetësuar atë

Kujdesi për kafshët
Freski verore: Si ta ndërtoni dushin për qenin në oborrin tuaj!

Freski verore: Si ta ndërtoni dushin për qenin në oborrin tuaj!

Kujdesi për kafshët
A bën të hanë qentë fruta arrore: Cilat fruta janë të ngrënshme dhe cilat duhet shmangur

A bën të hanë qentë fruta arrore: Cilat fruta janë të ngrënshme dhe cilat duhet shmangur

Kujdesi për kafshët
Tingujt që macet i adhurojnë: I shijojnë këto tone dhe për to janë qetësuese

Tingujt që macet i adhurojnë: I shijojnë këto tone dhe për to janë qetësuese

Kujdesi për kafshët
Stafordi amerikan – në qen i rrezikshëm apo thjesht një pronar i papërgjegjshëm?

Stafordi amerikan – në qen i rrezikshëm apo thjesht një pronar i papërgjegjshëm?

Kujdesi për kafshët
Macja ka fituar simpatinë e njerëzve për shkak të jetesës luksoze dhe të përkëdhelur

Macja ka fituar simpatinë e njerëzve për shkak të jetesës luksoze dhe të përkëdhelur

Kujdesi për kafshët
Shkencëtarët zbulojnë se kuajt mund të komunikojnë me njerëzit

Shkencëtarët zbulojnë se kuajt mund të komunikojnë me njerëzit

Kujdesi për kafshët
Mësojeni macen tuaj për të shmangur prishjen e gjërave

Mësojeni macen tuaj për të shmangur prishjen e gjërave

Kujdesi për kafshët
Çfarë shkakton probleme në sjelljen e qenve dhe si t’i zgjidhni ato

Çfarë shkakton probleme në sjelljen e qenve dhe si t’i zgjidhni ato

Kujdesi për kafshët
Ekspertja zbulon: Është shumë e rëndësishme të lejosh qenin të nuhasë gjatë shëtitjes

Ekspertja zbulon: Është shumë e rëndësishme të lejosh qenin të nuhasë gjatë shëtitjes

Kujdesi për kafshët
Kruhet, teshtin, sytë i janë të skuqur: Këto simptoma te qeni juaj tregojnë vetëm një gjë!

Kruhet, teshtin, sytë i janë të skuqur: Këto simptoma te qeni juaj tregojnë vetëm një gjë!

Kujdesi për kafshët
Qeni refuzon të hajë? Katër gjëra mund të jenë shkaku

Qeni refuzon të hajë? Katër gjëra mund të jenë shkaku

Kujdesi për kafshët
Njësoj sikurse njerëzit, as qentë s’mund të flenë shkaku i brengave

Njësoj sikurse njerëzit, as qentë s’mund të flenë shkaku i brengave

Kujdesi për kafshët
Përkujdesja veterinare për macet

Përkujdesja veterinare për macet

Kujdesi për kafshët
Si ta mësoni qenin që të mos i prek gjërat nëpër shtëpi

Si ta mësoni qenin që të mos i prek gjërat nëpër shtëpi

Kujdesi për kafshët
A guxojnë macet dhe qentë të hanë palapeta?

A guxojnë macet dhe qentë të hanë palapeta?

Kujdesi për kafshët
Rreziqet që sjellin qentë e pavaksionuar

Rreziqet që sjellin qentë e pavaksionuar

Kujdesi për kafshët
Çfarë duhet të bëni nëse macja juaj refuzon ushqimin?

Çfarë duhet të bëni nëse macja juaj refuzon ushqimin?

Kujdesi për kafshët