LAJMI I FUNDIT:

Opinione - Faqja 5

Me shpejtësi të plotë drejt vitit 2030

Me shpejtësi të plotë drejt vitit 2030

Opinione
Afrimi i mjerë dhe i rrezikshëm i Putinit me Kimin

Afrimi i mjerë dhe i rrezikshëm i Putinit me Kimin

Opinione
Asfalti, Kosova C, Brezovica, Borea, Sharri …

Asfalti, Kosova C, Brezovica, Borea, Sharri …

Virtyt Gacaferri
Kurrë nuk e themi shkakun, se pse u vonuam?!

Kurrë nuk e themi shkakun, se pse u vonuam?!

Adem Nimani
Robert Schuman – besimtari dhe shtetari

Robert Schuman – besimtari dhe shtetari

Gjergj Meta
Kotësia e ligjeve kundër blasfemisë

Kotësia e ligjeve kundër blasfemisë

Opinione
Lufta e Putinit është e përjetshme, Perëndimi nuk duhet të tërhiqet nga Ukraina

Lufta e Putinit është e përjetshme, Perëndimi nuk duhet të tërhiqet nga Ukraina

Opinione
Largimi përfundimtar i sovjetëve nga Gjermania

Largimi përfundimtar i sovjetëve nga Gjermania

Xhezair Zaganjori
Pak rusë e donin luftën në Ukrainë, por ata nuk do e duan as disfatën e Rusisë

Pak rusë e donin luftën në Ukrainë, por ata nuk do e duan as disfatën e Rusisë

Opinione
Prigozhini i vdekur e dobëson Putinin

Prigozhini i vdekur e dobëson Putinin

Opinione
Çudia shqiptare: Turizmi rritet, konsumi i energjisë elektrike bie

Çudia shqiptare: Turizmi rritet, konsumi i energjisë elektrike bie

Gjergj Erebara
Putini dhe esenca e shtetit mafioz

Putini dhe esenca e shtetit mafioz

Opinione
Kina po e zhbënë Tibetin

Kina po e zhbënë Tibetin

Opinione
O sa mirë me qenë i varfër!

O sa mirë me qenë i varfër!

Lutfi Dervishi
Një rrugë që të lidhë Tropojën me … Shqipërinë!

Një rrugë që të lidhë Tropojën me … Shqipërinë!

Ndue Dedaj
Shënimi i Ditës Kombëtare të Ukrainës dhe 18-mujorit të sulmit në shkallë të plotë nga Rusia

Shënimi i Ditës Kombëtare të Ukrainës dhe 18-mujorit të sulmit në shkallë të plotë nga Rusia

Jeffrey Hovenier
Rusia do të bëhet edhe më e paqëndrueshme

Rusia do të bëhet edhe më e paqëndrueshme

Opinione
Marrëdhëniet e komplikuara shqiptaro-greke

Marrëdhëniet e komplikuara shqiptaro-greke

Opinione
Dritani i UÇK-së dhe Fredi B.: Paralele dhe paradokse

Dritani i UÇK-së dhe Fredi B.: Paralele dhe paradokse

Opinione
Mësime për Ukrainën, nga “lufta e cisternave”

Mësime për Ukrainën, nga “lufta e cisternave”

Opinione
Dalja nga moratoriumi evropian

Dalja nga moratoriumi evropian

Opinione
Civilizimi dhe integrimi apo nacionalizmi dhe izolimi

Civilizimi dhe integrimi apo nacionalizmi dhe izolimi

Opinione
Linja e Trans-Paqësorit …

Linja e Trans-Paqësorit …

Janusz Bugajski
Rusia po kryen akte të rënda të ekocidit në Ukrainë

Rusia po kryen akte të rënda të ekocidit në Ukrainë

Opinione