LAJMI I FUNDIT:

Libri

Pse (kryesisht) je superior ndaj miut?!

Pse (kryesisht) je superior ndaj miut?!

Libri
Pse historianët tentojnë ta shpëtojnë reputacionin e kryeministrit Lloyd George?

Pse historianët tentojnë ta shpëtojnë reputacionin e kryeministrit Lloyd George?

Libri
Rileximi i mërzitshëm i “Uliksit”!

Rileximi i mërzitshëm i “Uliksit”!

Libri
Bretkosa nobelisti Mo Yan dhe klithmat e fëmijëve të vrarë në barkun e nënave!

Bretkosa nobelisti Mo Yan dhe klithmat e fëmijëve të vrarë në barkun e nënave!

Libri
Dhjetë gjërat që mund t’i mësojmë nga “Thika” e shkrimtarit Salman Rushdie

Dhjetë gjërat që mund t’i mësojmë nga “Thika” e shkrimtarit Salman Rushdie

Libri
Romani që zbulon të vërtetën për rënien e Perandorisë Britanike

Romani që zbulon të vërtetën për rënien e Perandorisë Britanike

Libri
Dinastia gjakatare që ndërtoi shtetin anglez

Dinastia gjakatare që ndërtoi shtetin anglez

Libri
Përshkrimi letrar i luftës bërthamore

Përshkrimi letrar i luftës bërthamore

Libri
A do ta sjellin ndryshimin, protestat kundër hixhabit në Iran?

A do ta sjellin ndryshimin, protestat kundër hixhabit në Iran?

Libri
Telefonat e zgjuar e kanë helmuar trurin e fëmijëve tanë!

Telefonat e zgjuar e kanë helmuar trurin e fëmijëve tanë!

Libri
Kurthi i Akilit: Si e keqkuptoi Amerika, Lindjen e Mesme

Kurthi i Akilit: Si e keqkuptoi Amerika, Lindjen e Mesme

Libri
Lekë Tasi dhe piramida e përmbysur e vlerave

Lekë Tasi dhe piramida e përmbysur e vlerave

Libri
Roma ra, por a do të bie Perëndimi që njohim sot?

Roma ra, por a do të bie Perëndimi që njohim sot?

Libri
Një ditë në jetën e Abed Salamait: Rrëfimi për dhembjen palestineze

Një ditë në jetën e Abed Salamait: Rrëfimi për dhembjen palestineze

Libri
Romancieri që është më afër Zotit se kushdo tjetër

Romancieri që është më afër Zotit se kushdo tjetër

Libri
Gjithçka filloi nga një poezi …

Gjithçka filloi nga një poezi …

Libri
Lufta e Kosovës: Luftë parimesh dhe personalitetesh

Lufta e Kosovës: Luftë parimesh dhe personalitetesh

Libri
Të jetosh në 1981 pa qenë i lindur në atë kohë

Të jetosh në 1981 pa qenë i lindur në atë kohë

Libri
Historia e botës përmes njerëzve të rëndomtë

Historia e botës përmes njerëzve të rëndomtë

Libri
Këngët e pakënduara të Xhevdet Bajrajt

Këngët e pakënduara të Xhevdet Bajrajt

Libri
Pse kurrë nuk mund të thuash se kam lexuar shumë nga Oruelli?

Pse kurrë nuk mund të thuash se kam lexuar shumë nga Oruelli?

Libri
Paqja e Romës si një aheng i tmerrit

Paqja e Romës si një aheng i tmerrit

Libri
Bota sipas Orwellit dhe vlerat që ia mësoi Anglia

Bota sipas Orwellit dhe vlerat që ia mësoi Anglia

Libri
Merr ide nga ky libër dhe përjetësoi gjërat dhe fenomenet ashtu siç janë

Merr ide nga ky libër dhe përjetësoi gjërat dhe fenomenet ashtu siç janë

Libri