LAJMI I FUNDIT:

Cult+ - Faqja 2

Algoritmet po i marrin vendimet – për njerëzit!

Algoritmet po i marrin vendimet – për njerëzit!

Cult+
Iluzioni i transparencës

Iluzioni i transparencës

Cult+
ChatGPT po krijon artikuj të rremë të Guardian-it

ChatGPT po krijon artikuj të rremë të Guardian-it

Cult+
Urrejtësit e letërsisë shqiptare

Urrejtësit e letërsisë shqiptare

Cult+
Vija e kuqe e artit

Vija e kuqe e artit

Cult+
Kujtimet për kinemanë e fëmijërisë

Kujtimet për kinemanë e fëmijërisë

Cult+
Përbërësi sekret në pikturat e da Vincit

Përbërësi sekret në pikturat e da Vincit

Cult+
Rok-skena e Jugosllavisë, me notat e UDB-së!

Rok-skena e Jugosllavisë, me notat e UDB-së!

Cult+
Putini dhe aleatët e tij pëlqejnë të blejnë art: Për ta ndihmuar Ukrainën, duhet konfiskuar atë art

Putini dhe aleatët e tij pëlqejnë të blejnë art: Për ta ndihmuar Ukrainën, duhet konfiskuar atë art

Cult+
Kujtesa e ujit

Kujtesa e ujit

Cult+
Paralele vrasjesh: Stalini dhe Enveri

Paralele vrasjesh: Stalini dhe Enveri

Cult+
Për njeriun e mirë, të munguar

Për njeriun e mirë, të munguar

Cult+
Çka nënkupton shatërvani?

Çka nënkupton shatërvani?

Cult+
Dashuria është një fabrikë që punon pa pushim

Dashuria është një fabrikë që punon pa pushim

Cult+
Darka në Kriso

Darka në Kriso

Cult+
“Rriten dhe ushqehen nga Titua”

“Rriten dhe ushqehen nga Titua”

Cult+
Epoka e kaosit të opinioneve

Epoka e kaosit të opinioneve

Cult+
Frashërllinjtë si klan

Frashërllinjtë si klan

Cult+
Brenda universit letrar te Sulejman Dërmakut

Brenda universit letrar te Sulejman Dërmakut

Cult+
Gjërat e “thjeshta”

Gjërat e “thjeshta”

Cult+
Pak më ndryshe për 8 Marsin!

Pak më ndryshe për 8 Marsin!

Cult+
Elitat

Elitat

Cult+
Nëse nuk mund të hidhet buka, si mund të hidhet dashuria?!

Nëse nuk mund të hidhet buka, si mund të hidhet dashuria?!

Cult+
Vdekja e autorit

Vdekja e autorit

Cult+