LAJMI I FUNDIT:
Valdete Berisha

Valdete Berisha

136 Artikuj

Pritej koalicion i shpejtë, por VV dhe LDK nuk janë afër as pas certifikimit të zgjedhjeve

Pritej koalicion i shpejtë, por VV dhe LDK nuk janë afër as pas certifikimit të zgjedhjeve

Valdete Berisha
Analistët: Kurti dhe Mustafa t’i qasen më seriozisht marrëveshjes, të mos bien pre e kalkulimeve partiake

Analistët: Kurti dhe Mustafa t’i qasen më seriozisht marrëveshjes, të mos bien pre e kalkulimeve partiake

Valdete Berisha
Një ditë pas tërmetit tragjik në Shqipëri: Kërkime në gërmadha për viktimat, solidaritet i pashembullt nga Kosova, lotët e Ramës dhe tërmeti i ri derisa po fliste Thaçi në Thumanë

Një ditë pas tërmetit tragjik në Shqipëri: Kërkime në gërmadha për viktimat, solidaritet i pashembullt nga Kosova, lotët e Ramës dhe tërmeti i ri derisa po fliste Thaçi në Thumanë

Valdete Berisha
Këto janë ulëset e partive politike në Kuvend, PSD mbetet pa asnjë deputet

Këto janë ulëset e partive politike në Kuvend, PSD mbetet pa asnjë deputet

Valdete Berisha
“Linja e Jetës”, vendi ku mund të diskutoni problemet që (ndoshta) iu çojnë drejt vetëvrasjes

“Linja e Jetës”, vendi ku mund të diskutoni problemet që (ndoshta) iu çojnë drejt vetëvrasjes

Valdete Berisha
Takimi Kurti – Mustafa: Java e ardhshme përfundimtare për marrëveshjen, flasin njohësit e çështjeve politike

Takimi Kurti – Mustafa: Java e ardhshme përfundimtare për marrëveshjen, flasin njohësit e çështjeve politike

Valdete Berisha
E shpallën veteran të rrejshëm, familja e Avni Hysenit padit Këshillin Prokurorial në Gjykatën Themelore, kërkon dëmshpërblim

E shpallën veteran të rrejshëm, familja e Avni Hysenit padit Këshillin Prokurorial në Gjykatën Themelore, kërkon dëmshpërblim

Valdete Berisha
Kuvendit i kanë mbetur 46 projektligje të papërfunduara, Kosova mund të penalizohet në rrugëtimin e integrimit evropian

Kuvendit i kanë mbetur 46 projektligje të papërfunduara, Kosova mund të penalizohet në rrugëtimin e integrimit evropian

Valdete Berisha
Nuk ka frymë për koalicion me NISMA-AKR-PD në Lëvizjen Vetëvendosje

Nuk ka frymë për koalicion me NISMA-AKR-PD në Lëvizjen Vetëvendosje

Valdete Berisha
Zvarritja e formimit të institucioneve, humbje e madhe për vendin dhe qytetarët

Zvarritja e formimit të institucioneve, humbje e madhe për vendin dhe qytetarët

Valdete Berisha
Nëse koalicioni NISMA-AKR-PD e kalon pragun, LVV mbetet pa tre deputetë, LDK, PDK e AAK, humbin nga një

Nëse koalicioni NISMA-AKR-PD e kalon pragun, LVV mbetet pa tre deputetë, LDK, PDK e AAK, humbin nga një

Valdete Berisha
Subjektet politike dhe kandidatët për deputet që kanë paraqitur ankesat në PZAP

Subjektet politike dhe kandidatët për deputet që kanë paraqitur ankesat në PZAP

Valdete Berisha
Deputetët e rinj duhet ta arsyetojnë besimin e qytetarëve në legjislaturën e ardhshme

Deputetët e rinj duhet ta arsyetojnë besimin e qytetarëve në legjislaturën e ardhshme

Valdete Berisha
Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve, këta janë hapat për konstituimin e Kuvendit dhe formimin e Qeverisë se re (Infografikë)

Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve, këta janë hapat për konstituimin e Kuvendit dhe formimin e Qeverisë se re (Infografikë)

Valdete Berisha
Këta janë deputetët që do të jenë pjesë e Kuvendit për herë të parë

Këta janë deputetët që do të jenë pjesë e Kuvendit për herë të parë

Valdete Berisha
Ishin, por nuk janë më: Deputetët që nuk morën vota të mjaftueshme për të qenë sërish në Kuvendin e Kosovës

Ishin, por nuk janë më: Deputetët që nuk morën vota të mjaftueshme për të qenë sërish në Kuvendin e Kosovës

Valdete Berisha
Analistët: Vonesa e shpalljes së rezultateve të zgjedhjeve dëmton vendin në vendimmarrje, ka nevojë për reformë zgjedhore

Analistët: Vonesa e shpalljes së rezultateve të zgjedhjeve dëmton vendin në vendimmarrje, ka nevojë për reformë zgjedhore

Valdete Berisha
Analistët: Mosmarrëveshjet LVV e LDK t’i thonë në takime, të ndalet kjo fushatë në rrjete sociale

Analistët: Mosmarrëveshjet LVV e LDK t’i thonë në takime, të ndalet kjo fushatë në rrjete sociale

Valdete Berisha
Shasha: Shkrirja e Ministrisë së Integrimeve në atë të Punëve të Jashtme është gabim

Shasha: Shkrirja e Ministrisë së Integrimeve në atë të Punëve të Jashtme është gabim

Valdete Berisha
Shasha: Liberalizimi këtë vit i pamundur, në 2020 mund të ketë një momentum pozitiv

Shasha: Liberalizimi këtë vit i pamundur, në 2020 mund të ketë një momentum pozitiv

Valdete Berisha
Nëntë persona me aktakuza për shkelje të procesit zgjedhor

Nëntë persona me aktakuza për shkelje të procesit zgjedhor

Valdete Berisha
Analistët tregojnë nëse do ta ketë Kosova të njëjtin fat sikurse Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut për në BE

Analistët tregojnë nëse do ta ketë Kosova të njëjtin fat sikurse Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut për në BE

Valdete Berisha
Qeveria me 12 ministri, sfidë e madhe e pushtetit të ardhshëm

Qeveria me 12 ministri, sfidë e madhe e pushtetit të ardhshëm

Valdete Berisha
Mbi dy mijë zyrtarë policorë u larguan nga Policia e Kosovës, që nga themelimi i saj

Mbi dy mijë zyrtarë policorë u larguan nga Policia e Kosovës, që nga themelimi i saj

Valdete Berisha