LAJMI I FUNDIT:
Auto Mita

Auto Mita

43 Artikuj

Zbritje speciale! Renault Austral prej 37,990€ në 35,990€ apo vetëm 399€/muaj

Zbritje speciale! Renault Austral prej 37,990€ në 35,990€ apo vetëm 399€/muaj

Auto Mita
Paguaj 213 euro në muaj dhe bëje tënden makinën Dacia STEPWAY

Paguaj 213 euro në muaj dhe bëje tënden makinën Dacia STEPWAY

Auto Mita
Veturën e vjetër dërgoje në Auto Mita dhe merre një të re – oferta e pabesueshme rikthehet

Veturën e vjetër dërgoje në Auto Mita dhe merre një të re – oferta e pabesueshme rikthehet

Auto Mita
Qysh bëhet kerri i vjetër, kerr i ri 2023? – Rikthehet oferta e shumë kërkuar nga Auto Mita

Qysh bëhet kerri i vjetër, kerr i ri 2023? – Rikthehet oferta e shumë kërkuar nga Auto Mita

Auto Mita
3 milionë kilometra në mbarë botën – testi rrugor i Renault Austral edhe në Kosovë

3 milionë kilometra në mbarë botën – testi rrugor i Renault Austral edhe në Kosovë

Auto Mita
Kthimi i ofertës së kërkuar “5shja Perfekte” në Auto Mita, me vetura të reja dhe shërbime falas për klientët

Kthimi i ofertës së kërkuar “5shja Perfekte” në Auto Mita, me vetura të reja dhe shërbime falas për klientët

Auto Mita
Auto Mita rikthen “5shen perfekte” – pesë arsye më shumë për t’u bërë me veturë të re

Auto Mita rikthen “5shen perfekte” – pesë arsye më shumë për t’u bërë me veturë të re

Auto Mita
Vetëm një muaj nga lansimi, kërkesë e madhe për Renault Austral – shitjet tejkalojnë pritshmëritë

Vetëm një muaj nga lansimi, kërkesë e madhe për Renault Austral – shitjet tejkalojnë pritshmëritë

Auto Mita
Auto Mita – një udhëtim 35 vjeçar i përsosmërisë në industrinë e automobilave

Auto Mita – një udhëtim 35 vjeçar i përsosmërisë në industrinë e automobilave

Auto Mita
Auto Mita sjell Renault Austral me sistem të avancuar 4CONTROL

Auto Mita sjell Renault Austral me sistem të avancuar 4CONTROL

Auto Mita
Renault Austral SUV E-TECH unik në çdo aspekt – vetëm në Auto Mita

Renault Austral SUV E-TECH unik në çdo aspekt – vetëm në Auto Mita

Auto Mita
Kanë mbetur dy ditë deri tek përzgjedhja e fituesit të Renault Ski nga Auto Mita

Kanë mbetur dy ditë deri tek përzgjedhja e fituesit të Renault Ski nga Auto Mita

Auto Mita
Vendin e parë në Kosovë Auto Mita e feston me giveaway për klientët e saj

Vendin e parë në Kosovë Auto Mita e feston me giveaway për klientët e saj

Auto Mita
Renault Austral vjen zyrtarisht në Kosovë

Renault Austral vjen zyrtarisht në Kosovë

Auto Mita
Sot në ora 20:00 në Auto Mita prezantohet në formë digjitale Renault Austral SUV E-TECH

Sot në ora 20:00 në Auto Mita prezantohet në formë digjitale Renault Austral SUV E-TECH

Auto Mita
Renault është marka e dytë e veturave më të shitura në Kosovë gjatë vitit 2022

Renault është marka e dytë e veturave më të shitura në Kosovë gjatë vitit 2022

Auto Mita
Kjo është marka më e shitur e veturave në Kosovë gjatë vitit 2022

Kjo është marka më e shitur e veturave në Kosovë gjatë vitit 2022

Auto Mita
Auto Mita vjen me super ofertë – blej veturë dhe përfito goma të dimrit dhe kasko gratis!

Auto Mita vjen me super ofertë – blej veturë dhe përfito goma të dimrit dhe kasko gratis!

Auto Mita
Sa më e vjetër makina aq më shumë janë gjasat që shoferi të vdesë në aksident – në Kosovë një pjesë e madhe e makinave janë të vjetra

Sa më e vjetër makina aq më shumë janë gjasat që shoferi të vdesë në aksident – në Kosovë një pjesë e madhe e makinave janë të vjetra

Auto Mita
Auto Mita fillon kampanjën vetëdijësuese për aksidentet rrugore

Auto Mita fillon kampanjën vetëdijësuese për aksidentet rrugore

Auto Mita
Gjithçka rreth Auto Mita-s virale edhe në rrjetet sociale

Gjithçka rreth Auto Mita-s virale edhe në rrjetet sociale

Auto Mita
Për krejt meraklinjët e veturave – give away i 2-të në Auto Mita po fillon me super shpërblim!

Për krejt meraklinjët e veturave – give away i 2-të në Auto Mita po fillon me super shpërblim!

Auto Mita
Për 10 vjetorin e përfaqësimit Renault dhe Dacia, Auto Mita vjen me ofertë unike – vetëm 196 euro në muaj për Logan Automatik!

Për 10 vjetorin e përfaqësimit Renault dhe Dacia, Auto Mita vjen me ofertë unike – vetëm 196 euro në muaj për Logan Automatik!

Auto Mita
Festo 10 vjetorin e Renault dhe Dacia me ofertë të çmendur – vetëm për 199 euro në muaj për Clio automatik!

Festo 10 vjetorin e Renault dhe Dacia me ofertë të çmendur – vetëm për 199 euro në muaj për Clio automatik!

Auto Mita