LAJMI I FUNDIT:

E len kerrin e vogël, e merr kerrin e madh “00” dhe i’a mësyn rrugëve të gjata – Auto Mita

E len kerrin e vogël, e merr kerrin e madh “00” dhe i’a mësyn rrugëve të gjata – Auto Mita

A tu ka bo bajat kerri i vogël? Edhe me qef e kishe bo njo t’madh po gjithë ju ke arsyetu vetës “tjetër qefi e tjetër mundësia”?

Eh tash mundësia t’ka ardhë kah dera.

Auto Mita ua ofron super ofertën e artë me e bo një kerr të vogël, kerr të ri, bile atë “00” fiks për rrugë të gjata, plus me mundësi të fitimit të një udhëtimi në Evropë! 

Krejt kto bashkë a? Bash krejt, veç për ju! 

Ndërroje veturën tënde të vogël, me një veturë krejtësisht të re të brendit Renault Austral, me një matematikë më të thjeshtë se zakonisht.

Kalkulimi është kështu: Nëse vetura juaj e vjetër vlen deri në 14,000€, ju mund ta bleni të renë duke paguar për 84 muaj vetëm 279€ në muaj!

Pra Auto Mita e merr veturën tuaj, e vlerëson disa mijë euro, ndërsa pjesën tjetër të mbetur ju i’a shtoni cash ose kredi, e kerri juaj i vogël bëhet krejtësisht kerr i ri “00”.

Përveçse fiton në veturë, ki mundësi edhe me hy në garë për të fituar një nga 3 udhëtimet në Evropë. Fituesit përzgjidhen në mënyrë të rastësishme nga Auto Mita.

Vetëm Auto Mita të pret me kerr të vogël e të përcjellë me kerr të ri “00”.

Ndaç me t’ardhë vera ka dera më herët se tjerëve, kontaktoni për më shumë informacione në: 

Facebook: Auto Mita

Instagram: auto.mita

Nr.tel: 045 500 588

E-mail: info@automita.com