LAJMI I FUNDIT:

Auto Mita rikthen ofertën pas kërkesave të panumërta – servisi gratis gjithë jetën, përfito sepse zgjatë vetëm një javë

Auto Mita rikthen ofertën pas kërkesave të panumërta – servisi gratis gjithë jetën, përfito sepse zgjatë vetëm një javë

Auto Mita po thyen rrjetin me ofertën e Black Friday – blini një makinë të re Renault, Nissan apo Dacia dhe merrni servis falas për gjithë jetën. Oferta vlen nga 20 deri më 25 nëntor. 

Mirëmbajtja e makinës tuaj tani nuk do të kërkojë asnjë shpenzim shtesë falë ofertës ekskluzive të Auto Mitës.  

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Kjo nismë është e ideuar për të lehtësuar shpenzimet e përditshme të automjeteve për klientët. 

Mos e humbisni këtë rast!

Kjo mundësi kufizohet vetëm në një periudhë gjashtë ditore – mos e lini të ikë.  

Bëhuni pjesë e komunitetit të përfituesve që do të gëzojnë një shërbim të besueshëm dhe falas.  

Vizitoni Auto Mita dhe bëni zgjedhjen që ju konvenon pa pasur kujdesin e kostove të servisimit në të ardhmen.

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Facebook: Auto Mita 

Nr.tel: 045 500 588 

E-mail: info@automita.com