LAJMI I FUNDIT:
AJ

Amir Jakupi

3091 Artikuj

Qeveria e Maqedonisë: Shlyerja e borxheve për energjinë elektrike është masë e shoqërisë së solidarizuar

Qeveria e Maqedonisë: Shlyerja e borxheve për energjinë elektrike është masë e shoqërisë së solidarizuar

Amir Jakupi
Melescanu: Vendet e Ballkanit Perëndimor të ndjekin shembullin e Athinës dhe Shkupit

Melescanu: Vendet e Ballkanit Perëndimor të ndjekin shembullin e Athinës dhe Shkupit

Amir Jakupi
Maqedonia në mesin e vendeve me liri ekonomike më të madhe në botë

Maqedonia në mesin e vendeve me liri ekonomike më të madhe në botë

Amir Jakupi
“Marrëveshja e Prespës e riafirmon përkushtimin e BERZH-it për të mbështetur ekonomitë tuaja në interes të rajonit”

“Marrëveshja e Prespës e riafirmon përkushtimin e BERZH-it për të mbështetur ekonomitë tuaja në interes të rajonit”

Amir Jakupi
Danielsson: Marrëveshja e Prespës është shembulli i diplomacisë së mirë

Danielsson: Marrëveshja e Prespës është shembulli i diplomacisë së mirë

Amir Jakupi
Zaev: Marrëveshja e Prespës le të jetë e përjetshme

Zaev: Marrëveshja e Prespës le të jetë e përjetshme

Amir Jakupi
MPPS: Me masat e marra po stabilizojmë dëmin e shkaktuar në Fondin pensional

MPPS: Me masat e marra po stabilizojmë dëmin e shkaktuar në Fondin pensional

Amir Jakupi
Shpallet konkurs për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit për Antikorrupsion në Maqedoni

Shpallet konkurs për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit për Antikorrupsion në Maqedoni

Amir Jakupi
Qeveria e Maqedonisë dërgon përmbajtjen e plotë të Ligjit të gjuhëve në Komisionin e Venedikut

Qeveria e Maqedonisë dërgon përmbajtjen e plotë të Ligjit të gjuhëve në Komisionin e Venedikut

Amir Jakupi
LSDM dhe BDI këtë javë do të vendosin se a do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare

LSDM dhe BDI këtë javë do të vendosin se a do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare

Amir Jakupi
Nikollovski merr pjesë në panairin e ushqimit “Java e Gjelbër”

Nikollovski merr pjesë në panairin e ushqimit “Java e Gjelbër”

Amir Jakupi
Maqedoni, 75 persona të prekur nga epidemia e fruthit

Maqedoni, 75 persona të prekur nga epidemia e fruthit

Amir Jakupi
“Para drejtësisë do të dalin të gjithë ato të cilët kanë qenë të përfshirë në arratisjen e Gruevskit”

“Para drejtësisë do të dalin të gjithë ato të cilët kanë qenë të përfshirë në arratisjen e Gruevskit”

Amir Jakupi
Voutsis: Marrëveshja e Prespës do të votohet nga fundi i javës së ardhshme

Voutsis: Marrëveshja e Prespës do të votohet nga fundi i javës së ardhshme

Amir Jakupi
Dimitrov: I kemi mbyllur çështjet e hapura me qëllim që Maqedonia të bëhet anëtare e BE-së dhe NATO-s

Dimitrov: I kemi mbyllur çështjet e hapura me qëllim që Maqedonia të bëhet anëtare e BE-së dhe NATO-s

Amir Jakupi
Çavushoglu: Mirëpresim Maqedoninë si anëtarja e 30-të e NATO-s

Çavushoglu: Mirëpresim Maqedoninë si anëtarja e 30-të e NATO-s

Amir Jakupi
Mariçiq: Zbatimi i marrëveshjes së Prespës varet edhe nga bisedimet me BE-në

Mariçiq: Zbatimi i marrëveshjes së Prespës varet edhe nga bisedimet me BE-në

Amir Jakupi
Ligji për antikorrupsion para deputetëve të Maqedonisë

Ligji për antikorrupsion para deputetëve të Maqedonisë

Amir Jakupi
Maqedonia e informon MPJ-në e Greqisë se i ka përmbushur të gjitha kërkesat nga marrëveshja e Prespës

Maqedonia e informon MPJ-në e Greqisë se i ka përmbushur të gjitha kërkesat nga marrëveshja e Prespës

Amir Jakupi
Lavrov: Nuk jemi kundër emrit të ri të Maqedonisë, por në pyetje është legjitimiteti i procesit

Lavrov: Nuk jemi kundër emrit të ri të Maqedonisë, por në pyetje është legjitimiteti i procesit

Amir Jakupi
Johnson: Guximi i Zaevit dhe Tsiprasit e kanë drejtuar Maqedoninë drejt NATO-s

Johnson: Guximi i Zaevit dhe Tsiprasit e kanë drejtuar Maqedoninë drejt NATO-s

Amir Jakupi
LSDM: Vazhdon lufta kundër ndotjes së ajrit

LSDM: Vazhdon lufta kundër ndotjes së ajrit

Amir Jakupi
Filipçe pret dënim maksimal për përgjegjësit e vaksinave me dekleracione të gabuara

Filipçe pret dënim maksimal për përgjegjësit e vaksinave me dekleracione të gabuara

Amir Jakupi
Butikofer: Maqedonia e Veriut të merr ftesë për në NATO dhe BE në vitin 2019

Butikofer: Maqedonia e Veriut të merr ftesë për në NATO dhe BE në vitin 2019

Amir Jakupi