LAJMI I FUNDIT:
Amir Jakupi

Amir Jakupi

3092 Artikuj

Tsipras: Greqia dhe Rumania e mbështesin perspektivën evropiane të Maqedonisë së Veriut

Tsipras: Greqia dhe Rumania e mbështesin perspektivën evropiane të Maqedonisë së Veriut

Amir Jakupi
Deskoska: Të gjithë politikanët të ndihmojnë për sigurimin e shumicës për ligjin për PSP-në

Deskoska: Të gjithë politikanët të ndihmojnë për sigurimin e shumicës për ligjin për PSP-në

Amir Jakupi
Ministria e Drejtësisë së Maqedonisë: Nga OBRM-PDUKM në vend të amendamenteve kemi marrë ese

Ministria e Drejtësisë së Maqedonisë: Nga OBRM-PDUKM në vend të amendamenteve kemi marrë ese

Amir Jakupi
Maqedoni: Mbështetja për Ligjin për Prokurorinë Publike është mbështetje për të ardhmen evropiane

Maqedoni: Mbështetja për Ligjin për Prokurorinë Publike është mbështetje për të ardhmen evropiane

Amir Jakupi
Lituania ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Lituania ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Amir Jakupi
Departamenti i Shtetit: Masat e paraburgimit në Maqedoninë e Veriut shënojnë rënie

Departamenti i Shtetit: Masat e paraburgimit në Maqedoninë e Veriut shënojnë rënie

Amir Jakupi
OSBE-ODIHR do të angazhojë 279 vëzhgues për zgjedhjet presidenciale në Maqedoni

OSBE-ODIHR do të angazhojë 279 vëzhgues për zgjedhjet presidenciale në Maqedoni

Amir Jakupi
Carovska: Lufta për të drejtat e grave është evropiane, por edhe botërore

Carovska: Lufta për të drejtat e grave është evropiane, por edhe botërore

Amir Jakupi
Rumania dhe Lituania këtë javë ratifikojnë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Rumania dhe Lituania këtë javë ratifikojnë protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Amir Jakupi
Zaev-Dejvidse: Stabiliteti politik është i rëndësishm për arritjet ekonomike

Zaev-Dejvidse: Stabiliteti politik është i rëndësishm për arritjet ekonomike

Amir Jakupi
Qeveria e Maqedonisë voton ligjin për prokuroritë me të cilin rregullohet puna e PSP-së

Qeveria e Maqedonisë voton ligjin për prokuroritë me të cilin rregullohet puna e PSP-së

Amir Jakupi
Xhaferi-Reeker: Konstatohen marrëdhëniet e shkëlqyera në mes dy vendeve

Xhaferi-Reeker: Konstatohen marrëdhëniet e shkëlqyera në mes dy vendeve

Amir Jakupi
PE: Të fillojnë bisedimet për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

PE: Të fillojnë bisedimet për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Amir Jakupi
PTHP kërkon arrest ndërkombëtar për Gruevskin dhe Boshkoskin për ngjarjet e 27 prillit

PTHP kërkon arrest ndërkombëtar për Gruevskin dhe Boshkoskin për ngjarjet e 27 prillit

Amir Jakupi
I vazhdohet arresti shtëpiak Sasho Mijallkovit

I vazhdohet arresti shtëpiak Sasho Mijallkovit

Amir Jakupi
Xhaferi: Përgjegjësia për arratisjen e mundshme të Veljanoskit do të jetë tek Gjykata

Xhaferi: Përgjegjësia për arratisjen e mundshme të Veljanoskit do të jetë tek Gjykata

Amir Jakupi
Pentagoni: Rusia përpiqet që t’i pengojë vendet si Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi që të zgjedhin rrugën e tyre

Pentagoni: Rusia përpiqet që t’i pengojë vendet si Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi që të zgjedhin rrugën e tyre

Amir Jakupi
Civil kërkon nga institucionet angazhim pa kompromis për drejtësi sociale

Civil kërkon nga institucionet angazhim pa kompromis për drejtësi sociale

Amir Jakupi
PTHP refuzon padinë e Todor Petrovit të ngritur kundër Zaevit dhe Dimitrovit

PTHP refuzon padinë e Todor Petrovit të ngritur kundër Zaevit dhe Dimitrovit

Amir Jakupi
Roth: Askush nuk do të ketë përfitim, nëse hapet çështja e emrit

Roth: Askush nuk do të ketë përfitim, nëse hapet çështja e emrit

Amir Jakupi
Ivanovska për punësimet: Është shkelur neni 56 i Ligjit për Antikorrupsion

Ivanovska për punësimet: Është shkelur neni 56 i Ligjit për Antikorrupsion

Amir Jakupi
Derkoski: Jemi të angazhuar maksimalisht që të sigurojmë zgjedhje të lira dhe demokratike

Derkoski: Jemi të angazhuar maksimalisht që të sigurojmë zgjedhje të lira dhe demokratike

Amir Jakupi
Engel kërkon nga Trump që të mbështes anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Engel kërkon nga Trump që të mbështes anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Amir Jakupi
“Ti je një lule dielli” mbyll fushatën humanitare në Maqedoni

“Ti je një lule dielli” mbyll fushatën humanitare në Maqedoni

Amir Jakupi