LAJMI I FUNDIT:
AJ

Amir Jakupi

3091 Artikuj

Janakisevski: Çdo ditë jam në gjykatë kurë do t’i shoh dëshmitë?

Janakisevski: Çdo ditë jam në gjykatë kurë do t’i shoh dëshmitë?

Amir Jakupi
Maqedonia do t’i shfrytëzojë përvojat e Koresë Jugore për mbrojtjen nga sulmet kibernetike

Maqedonia do t’i shfrytëzojë përvojat e Koresë Jugore për mbrojtjen nga sulmet kibernetike

Amir Jakupi
Dimitrov: Nuk do të ketë takim liderësh, do t’i njoftoj liderët personalisht

Dimitrov: Nuk do të ketë takim liderësh, do t’i njoftoj liderët personalisht

Amir Jakupi
Forumi për demokratizimin e Maqedonisë: Shqetëson fakti i interpretimit të disa pjesëve nga Ligji i gjuhëve

Forumi për demokratizimin e Maqedonisë: Shqetëson fakti i interpretimit të disa pjesëve nga Ligji i gjuhëve

Amir Jakupi
Është vetëvrarë një i burgosur në Manastiri

Është vetëvrarë një i burgosur në Manastiri

Amir Jakupi
Konferencë për buxhetin e parë të pavarësisë së Republikës së Maqedonisë

Konferencë për buxhetin e parë të pavarësisë së Republikës së Maqedonisë

Amir Jakupi
Gruevski i pari do ta shkel ndërtesën e re të Gjykatës Penale, vazhdon rasti ”Titanik”

Gruevski i pari do ta shkel ndërtesën e re të Gjykatës Penale, vazhdon rasti ”Titanik”

Amir Jakupi
Sot në Kuvend do të mbahen katër seanca komisionesh

Sot në Kuvend do të mbahen katër seanca komisionesh

Amir Jakupi
Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni

Amir Jakupi
Paraburgim dhe padi penale për të punësuarin nga MPB për marrje të ryshfetit

Paraburgim dhe padi penale për të punësuarin nga MPB për marrje të ryshfetit

Amir Jakupi
OBRM-PDUKM shqyrton kthimin në punimet e Kuvendit të Maqedonisë

OBRM-PDUKM shqyrton kthimin në punimet e Kuvendit të Maqedonisë

Amir Jakupi
Sheqerinska: Deklaratat nga Rusia nuk janë pozitive, por i them të gjithëve se vendimet strategjike janë tonat

Sheqerinska: Deklaratat nga Rusia nuk janë pozitive, por i them të gjithëve se vendimet strategjike janë tonat

Amir Jakupi
Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” punëson këshillëtar për marrëdhënie me publikun

Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” punëson këshillëtar për marrëdhënie me publikun

Amir Jakupi
Lajmërim i rrejshëm për sulm me bombë në TV Sitel

Lajmërim i rrejshëm për sulm me bombë në TV Sitel

Amir Jakupi
Ministria e Kulturës ka anuluar edhe një konkurs

Ministria e Kulturës ka anuluar edhe një konkurs

Amir Jakupi
Llatas nuk erdhi në gjykatë, anulohet gjykimi

Llatas nuk erdhi në gjykatë, anulohet gjykimi

Amir Jakupi
Konferenca e USAID-it për rrugën e Maqedonisë, nga zhvillimi në vetë zhvillim (Video)

Konferenca e USAID-it për rrugën e Maqedonisë, nga zhvillimi në vetë zhvillim (Video)

Amir Jakupi
Seancat e komisioneve kuvendore për arsim të lartë dhe çështje evropiane

Seancat e komisioneve kuvendore për arsim të lartë dhe çështje evropiane

Amir Jakupi
Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni

Amir Jakupi