LAJMI I FUNDIT:
Tom Cruise

Tom Cruise

140 Artikuj

Nicole Kidman flet për martesën me Tom Cruise gjatë filmimit të “Eyes Wide Shut”

Nicole Kidman flet për martesën me Tom Cruise gjatë filmimit të “Eyes Wide Shut”

Yjet
Vajza e tij pret autobusin, aktori milioner Tom Cruise udhëton me helikopter

Vajza e tij pret autobusin, aktori milioner Tom Cruise udhëton me helikopter

Yjet
Momenti kur vendxhirimi i “Mission: Impossible 7” kaplohet nga zjarri

Momenti kur vendxhirimi i “Mission: Impossible 7” kaplohet nga zjarri

TV / Film
Nuk ka ‘mision të pamundur’ për Tom Cruise, hidhet me parashutë nga helikopteri në lartësi prej 3.000 metrash

Nuk ka ‘mision të pamundur’ për Tom Cruise, hidhet me parashutë nga helikopteri në lartësi prej 3.000 metrash

TV / Film
Pesëmbëdhjetë yjet e famshëm që kanë adoptuar fëmijë dhe janë një shembull prindëror

Pesëmbëdhjetë yjet e famshëm që kanë adoptuar fëmijë dhe janë një shembull prindëror

Yjet
Dymbëdhjetë martesat e të famshmëve që kanë rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve

Dymbëdhjetë martesat e të famshmëve që kanë rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve

Yjet
Katërmbëdhjetë aktorët e famshëm që kanë hequr dorë nga bukuria për një rol në film

Katërmbëdhjetë aktorët e famshëm që kanë hequr dorë nga bukuria për një rol në film

Yjet
NASA konfirmon se janë pro xhirimit të filmit në hapësirë me Tom Cruise

NASA konfirmon se janë pro xhirimit të filmit në hapësirë me Tom Cruise

TV / Film
Tom Cruise bashkëpunon me NASA për një film në hapësirë

Tom Cruise bashkëpunon me NASA për një film në hapësirë

Yjet
Njëzetenjë çifte aktorësh që kanë ndryshuar shumë me kohën, por që ende i duam njëjtë

Njëzetenjë çifte aktorësh që kanë ndryshuar shumë me kohën, por që ende i duam njëjtë

Yjet
Dhjetë sakrificat “e çmendura” që bënë aktorët e famshëm për rolet e tyre

Dhjetë sakrificat “e çmendura” që bënë aktorët e famshëm për rolet e tyre

TV / Film
“Mission Impossible 7” mund të shtyhet për shkak të coronavirusit

“Mission Impossible 7” mund të shtyhet për shkak të coronavirusit

TV / Film
Tom Cruise bllokohet në një hotel në Venecia pas përhapjes së Coronavirusit në Itali

Tom Cruise bllokohet në një hotel në Venecia pas përhapjes së Coronavirusit në Itali

Yjet
Çiftet e harruara të Hollywoodit – vështirë të besohet se këta yje dikur ishin bashkë

Çiftet e harruara të Hollywoodit – vështirë të besohet se këta yje dikur ishin bashkë

Imran Amiti
Pesëmbëdhjetë çiftet e famshme nga tapeti i kuq i Oscar-it, për të cilët jemi nostalgjikë

Pesëmbëdhjetë çiftet e famshme nga tapeti i kuq i Oscar-it, për të cilët jemi nostalgjikë

Yjet
Aktorët që refuzuan role të rëndësishme dhe këta filma të njohur ndryshuan për të mirë

Aktorët që refuzuan role të rëndësishme dhe këta filma të njohur ndryshuan për të mirë

Yjet
Gjashtëmbëdhjetë baballarët e famshëm që kanë djem të talentuar

Gjashtëmbëdhjetë baballarët e famshëm që kanë djem të talentuar

Yjet
Paraqitja e re e shkurtër e “Top Gun: Maverick”

Paraqitja e re e shkurtër e “Top Gun: Maverick”

TV / Film
Njëzet meshkujt e famshëm të Hollywoodit që nuk shquheshin për bukuri në adoleshencë, por tani janë ikona të ekranit

Njëzet meshkujt e famshëm të Hollywoodit që nuk shquheshin për bukuri në adoleshencë, por tani janë ikona të ekranit

Yjet
Njëzet të famshmit që nuk kanë kryer shkollë, por ata janë aq të suksesshëm sa askush nuk do t’ia dijë për këtë fakt

Njëzet të famshmit që nuk kanë kryer shkollë, por ata janë aq të suksesshëm sa askush nuk do t’ia dijë për këtë fakt

Yjet
Katie Holmes thotë se përmes ushtrimeve e shpenzon gjithë energjinë negative

Katie Holmes thotë se përmes ushtrimeve e shpenzon gjithë energjinë negative

Yjet
Të famshmit që kanë befasuar me gjatësinë e tyre të vërtetë

Të famshmit që kanë befasuar me gjatësinë e tyre të vërtetë

Yjet
Njëzet aktorët e famshëm të cilët makijazhi i ndryshoi në mënyrë drastike për rolin e tyre në film

Njëzet aktorët e famshëm të cilët makijazhi i ndryshoi në mënyrë drastike për rolin e tyre në film

TV / Film
“Sa më e vjetër aq më e mirë”: Njëzet meshkujt e famshëm që po plaken si vera!

“Sa më e vjetër aq më e mirë”: Njëzet meshkujt e famshëm që po plaken si vera!

Yjet