Edhe pse bukuria është bërë një pjesë thelbësore e Hollywood-it, ka disa aktorë që e vlerësojnë aktrimin më shumë se pamjen.

Për ta, aktrimi profesional do të thotë të jesh në gjendje të përsërisësh jetën reale, që në disa mënyra, do të thotë ta lësh anash pamjen e jashtme.

Në një farë mënyre, është një deklaratë që kundërshton idenë se bukuria fizike është pasuria më e rëndësishme e një aktori.

Kështu që, si një dedikim për të gjithë ata aktorë dhe aktore që vendosën të thyejnë stereotipin e dhurimit të trupit të përsosur, Bright Side sjell një përmbledhje ku tregon se si disa nga njerëzit me pamje më të mirë në Hollywood vendosën të linin përsosmërinë pas dhe të sjellin kuptime të reja të bukurisë, përtej fizikut të tyre.

1. Charlize Theron — Monster

2. Matthew McConaughey — Gold

3. Uma Thurman — Batman & Robin

4. Christian Bale — American Hustle

5. Anne Hathaway — The Princess Diaries

6. James Franco — Spring Breakers

7. Gwyneth Paltrow — Shallow Hal

8. Vanessa Hudgens — Gimme Shelter

9. Mariah Carey — Precious

10. Bill Skarsgard — IT

11. Tom Cruise — Tropic Thunder

12. Cameron Diaz — Being John Malkovich

13. Christine Lakin — The Hottie & The Nottie

14. Angelina Jolie — Girl Interrupted

/Telegrafi/