LAJMI I FUNDIT:

Njëzetenjë çifte aktorësh që kanë ndryshuar shumë me kohën, por që ende i duam njëjtë

Njëzetenjë çifte aktorësh që kanë ndryshuar shumë me kohën, por që ende i duam njëjtë

Filmat romantikë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u argëtuar, për t’u ç’lodhur, ose, madje studimet tregojnë se martesa juaj do të zgjasë më gjatë.

Reklama

Dhe mbase pjesa më e rëndësishme e këtyre filmave është kasti: një kimi e mirë mes aktorëve mund të çojë në filma që lënë një shenjë në audiencë dhe na bëjnë të kujtojmë fytyrat e këtyre personazheve për një kohë shumë të gjatë.

Bright Side sjell disa fotografi të këtyre yjeve të dashur për t’i parë se si duken sot. Disa prej tyre janë thuajse të panjohur, por të gjithë ata akoma sjellin një buzëqeshje në fytyrën tonë.

1. Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet (Titanic)

2. Meg Ryan dhe Billy Crystal (When Harry Met Sally)

3. Richard Gere dhe Julia Roberts (Pretty Woman)

4. Dev Patel dhe Freida Pinto (Slumdog Millionaire)

5. Olivia Newton John dhe John Travolta (Grease)

6. Robin Wright dhe Cary Elwes (The Princess Bride)

7. Drew Barrymore dhe Adam Sandler (50 First Dates)

8. Tom Cruise dhe Renée Zellweger (Jerry Maguire)

9. Paul Rudd dhe Alicia Silverstone (Clueless)

10. Ethan Hawke dhe Julie Delpy (Before Sunrise)

11. Zac Efron dhe Vanessa Hudgens (High School Musical)

12. Macaulay Culkin dhe Anna Chlumsky (My Girl)

13. Keira Knightley dhe Matthew Macfadyen (Pride and Prejudice)

14. Shari Headley dhe Eddie Murphy (Coming to America)

15. John Cusack dhe Ione Skye (Say Anything)

16. Brad Pitt dhe Angelina Jolie (Mr. & Mrs. Smith)

17. Bill Murray dhe Andie MacDowell (Groundhog Day)

18. Will Smith dhe Eva Mendes (Hitch)

19. Kate Hudson dhe Matthew McConaughey (How to Lose a Guy in 10 Days)

20. Nia Vardalos dhe John Corbett (My Big Fat Greek Wedding)

21. Reese Witherspoon dhe Luke Wilson (Legally Blonde)

/Telegrafi/