Keanu Reeves portretizoi Neo në “The Matrix” dhe Leo portretizoi Jack në “Titanic” aq lehtë, saqë ne as nuk mund të imagjinojmë që dikush tjetër të luajë personazhet e tyre.

Reklama

Po sikur t’ju themi se nuk ishin zgjidhja e parë për këto filma! Ndonjëherë, aktorët kanë tendencë të hedhin poshtë rolet ikonike për një numër arsyesh dhe zëvendësimet e tyre mund të rezultojnë të jenë zgjedhje dukshëm më të mira.

Kështu që, Bright Side dëshiron t’ju tregojë se si do të dukeshin posterët e filmit nëse aktorët origjinalë kurrë nuk do të kishin refuzuar të vepronin në këto filma në radhë të parë.

1. Matthew McConaughey si Jack dhe Gwyneth Paltrow si Rose në Titanic

Reklama

2. Will Smith si Neo dhe Val Kilmer si Morpheus në The Matrix

3. Tom Cruise si Ren McCormack në Footloose

4. Michelle Pfeiffer si Vivian Ward në Pretty Woman

5. Mel Gibson siMaximus në Gladiator

6. Leonardo DiCaprio dhe Brad Pitt në Brokeback Mountain

7. John Travolta si Forrest Gump në Forrest Gump

8. Al Pacino si Han Solo në Star Wars

9. Jack Nicholson si Michael Corleone në The Godfather

10. Hugh Jackman si James Bond në Casino Royale

11. Daniel Day-Lewis si Aragorn në The Lord of the Rings

12. Leonardo DiCaprio si Patrick Bateman në American Psycho

13. Charlie Hunnam si Christian Grey në Fifty Shades of Grey

14. Jake Gyllenhaal si Rick Flag në Suicide Squad

15. Leonardo DiCaprio si Alan Turing në The Imitation Game

16. Anne Hathaway si Tiffany në Silver Linings Playbook

17. Tom Cruise si Edward Scissorhands në Edward Scissorhands

18. Julia Roberts si Margaret Tate në The Proposal

19. Sean Connery si Gandalf në The Lord of the Rings

20. Jim Carrey si William ’Buddy’ Hobbs në Elf

21. Jennifer Lawrence si Bella Swan në The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2

/Telegrafi/