LAJMI I FUNDIT:

Shtatzënia

665 Artikuj

Java e 40-të e shtatzënisë: Shumë shpejt do ta mbani në krahë beben dhe deri atëherë pushoni sa më shumë

Java e 40-të e shtatzënisë: Shumë shpejt do ta mbani në krahë beben dhe deri atëherë pushoni sa më shumë

Shtatzëna
Si të mbetesh shtatzënë për gjashtë muaj?

Si të mbetesh shtatzënë për gjashtë muaj?

Dua bebe
Java e 39-të e shtatzënisë: Mbajeni afër çantën e lindjes, bebja vjen shumë shpejt!

Java e 39-të e shtatzënisë: Mbajeni afër çantën e lindjes, bebja vjen shumë shpejt!

Shtatzëna
Droga dhe alkooli rrisin numrin e shtatzënive të padëshiruara në Shqipëri

Droga dhe alkooli rrisin numrin e shtatzënive të padëshiruara në Shqipëri

Shqipëri
Hurmat, a e lehtësojnë lindjen?

Hurmat, a e lehtësojnë lindjen?

Shtatzëna
Java e 38-të e shtatzënisë: Bebja juaj pret një moment për të hyrë në botë, por ju duhet t’i kushtoni vëmendje disa simptomave

Java e 38-të e shtatzënisë: Bebja juaj pret një moment për të hyrë në botë, por ju duhet t’i kushtoni vëmendje disa simptomave

Shtatzëna
Pesë mite të zakonshme të shtatzënisë që mund t’i injoroni

Pesë mite të zakonshme të shtatzënisë që mund t’i injoroni

Këshilla mjekësore
Pse nuk këshillohet të humbisni peshë gjatë shtatzënisë

Pse nuk këshillohet të humbisni peshë gjatë shtatzënisë

Shtatzëna
A e keni ditur që kontracepcioni vërtet shton dëshirën për seks?

A e keni ditur që kontracepcioni vërtet shton dëshirën për seks?

Në çift
Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja është plotësisht e pjekur dhe gati për jetën jashtë mitrës

Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja është plotësisht e pjekur dhe gati për jetën jashtë mitrës

Shtatzëna
Më shpejt se çdo test: Këto simptoma do të tregojnë a jeni shtatzënë shumë më herët se të kaloni menstruacionin e parë

Më shpejt se çdo test: Këto simptoma do të tregojnë a jeni shtatzënë shumë më herët se të kaloni menstruacionin e parë

Shtatzëna
Java e 36-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e nëntë!

Java e 36-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e nëntë!

Shtatzëna
Ndikimi i jogës në sterilitet

Ndikimi i jogës në sterilitet

Të tjera
Kjo gjendje e zakonshme në shtatzëni rrit rrezikun e problemeve të zemrës më vonë

Kjo gjendje e zakonshme në shtatzëni rrit rrezikun e problemeve të zemrës më vonë

Shtatzëna
Java e 35-të e shtatzënisë: Muaji i tetë po përfundon, trupi juaj është gjithnjë e më i gatshëm për lindje

Java e 35-të e shtatzënisë: Muaji i tetë po përfundon, trupi juaj është gjithnjë e më i gatshëm për lindje

Shtatzëna
Java e 34-të e shtatzënisë: Ndiheni shumë të lodhura, sepse nuk mund të flini natën, ndërkohë bebja juaj ka zhvilluar ritmin e vet

Java e 34-të e shtatzënisë: Ndiheni shumë të lodhura, sepse nuk mund të flini natën, ndërkohë bebja juaj ka zhvilluar ritmin e vet

Shtatzëna
A është rrezik nëse rrëzoheni tash kur jeni shtatzënë?

A është rrezik nëse rrëzoheni tash kur jeni shtatzënë?

Shtatzëna
Java e 33-të e shtatzënisë: Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur një pozicion për t’u ulur dhe fjetur, ndërsa bebja juaj godet gjithnjë e më fort

Java e 33-të e shtatzënisë: Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur një pozicion për t’u ulur dhe fjetur, ndërsa bebja juaj godet gjithnjë e më fort

Shtatzëna
Java e 32-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e tetë, mushkëritë e bebes janë të pjekura, por kujdes nëse ju shfaqen ënjtjet

Java e 32-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e tetë, mushkëritë e bebes janë të pjekura, por kujdes nëse ju shfaqen ënjtjet

Shtatzëna
Java e 31-të e shtatzënisë: Bebja po bëhet më topolake dhe trupi juaj është në përgatitje të plotë për periudhën që pason

Java e 31-të e shtatzënisë: Bebja po bëhet më topolake dhe trupi juaj është në përgatitje të plotë për periudhën që pason

Shtatzëna
Cilat janë shenjat se lindja është afër?

Cilat janë shenjat se lindja është afër?

Shtatzëna
Java e 28-të e shtatzënisë: Rikthehen lodhja, nervozizmi dhe tretja e dobët

Java e 28-të e shtatzënisë: Rikthehen lodhja, nervozizmi dhe tretja e dobët

Shtatzëna
Periudha më e mirë për të mbetur shtatzënë, sipas shenjës së horoskopit

Periudha më e mirë për të mbetur shtatzënë, sipas shenjës së horoskopit

Astrologji
Çfarë është një nënë surrogate, kur zgjidhet dhe si?

Çfarë është një nënë surrogate, kur zgjidhet dhe si?

Shtatzëna