LAJMI I FUNDIT:

Shtatzëna

545 Artikuj

Pse nuk këshillohet të humbisni peshë gjatë shtatzënisë

Pse nuk këshillohet të humbisni peshë gjatë shtatzënisë

Shtatzëna
Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja është plotësisht e pjekur dhe gati për jetën jashtë mitrës

Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja është plotësisht e pjekur dhe gati për jetën jashtë mitrës

Shtatzëna
Më shpejt se çdo test: Këto simptoma do të tregojnë a jeni shtatzënë shumë më herët se të kaloni menstruacionin e parë

Më shpejt se çdo test: Këto simptoma do të tregojnë a jeni shtatzënë shumë më herët se të kaloni menstruacionin e parë

Shtatzëna
Java e 36-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e nëntë!

Java e 36-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e nëntë!

Shtatzëna
Kjo gjendje e zakonshme në shtatzëni rrit rrezikun e problemeve të zemrës më vonë

Kjo gjendje e zakonshme në shtatzëni rrit rrezikun e problemeve të zemrës më vonë

Shtatzëna
Java e 35-të e shtatzënisë: Muaji i tetë po përfundon, trupi juaj është gjithnjë e më i gatshëm për lindje

Java e 35-të e shtatzënisë: Muaji i tetë po përfundon, trupi juaj është gjithnjë e më i gatshëm për lindje

Shtatzëna
Java e 34-të e shtatzënisë: Ndiheni shumë të lodhura, sepse nuk mund të flini natën, ndërkohë bebja juaj ka zhvilluar ritmin e vet

Java e 34-të e shtatzënisë: Ndiheni shumë të lodhura, sepse nuk mund të flini natën, ndërkohë bebja juaj ka zhvilluar ritmin e vet

Shtatzëna
A është rrezik nëse rrëzoheni tash kur jeni shtatzënë?

A është rrezik nëse rrëzoheni tash kur jeni shtatzënë?

Shtatzëna
Java e 33-të e shtatzënisë: Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur një pozicion për t’u ulur dhe fjetur, ndërsa bebja juaj godet gjithnjë e më fort

Java e 33-të e shtatzënisë: Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur një pozicion për t’u ulur dhe fjetur, ndërsa bebja juaj godet gjithnjë e më fort

Shtatzëna
Java e 32-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e tetë, mushkëritë e bebes janë të pjekura, por kujdes nëse ju shfaqen ënjtjet

Java e 32-të e shtatzënisë: Keni hyrë në muajin e tetë, mushkëritë e bebes janë të pjekura, por kujdes nëse ju shfaqen ënjtjet

Shtatzëna
Kollitja e vazhdueshme e shtatzënës, a mund të shkaktojë abortin?

Kollitja e vazhdueshme e shtatzënës, a mund të shkaktojë abortin?

Shtatzëna
Java e 31-të e shtatzënisë: Bebja po bëhet më topolake dhe trupi juaj është në përgatitje të plotë për periudhën që pason

Java e 31-të e shtatzënisë: Bebja po bëhet më topolake dhe trupi juaj është në përgatitje të plotë për periudhën që pason

Shtatzëna
Cilat janë shenjat se lindja është afër?

Cilat janë shenjat se lindja është afër?

Shtatzëna
Java e 28-të e shtatzënisë: Rikthehen lodhja, nervozizmi dhe tretja e dobët

Java e 28-të e shtatzënisë: Rikthehen lodhja, nervozizmi dhe tretja e dobët

Shtatzëna
Çfarë është një nënë surrogate, kur zgjidhet dhe si?

Çfarë është një nënë surrogate, kur zgjidhet dhe si?

Shtatzëna
Java e 29-të e shtatzënisë: Bebja është gjithnjë e më aktive, por trupi juaj po bën një gjë të mrekullueshme

Java e 29-të e shtatzënisë: Bebja është gjithnjë e më aktive, por trupi juaj po bën një gjë të mrekullueshme

Shtatzëna
Tendencat që sollën të famshmet kur u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq

Tendencat që sollën të famshmet kur u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq

Moda
Java e 27-të e shtatzënisë: Jeni në fund të tremujorit të dytë, trupi juaj po përgatitet për raundin e fundit dhe ja çfarë ndodh me beben

Java e 27-të e shtatzënisë: Jeni në fund të tremujorit të dytë, trupi juaj po përgatitet për raundin e fundit dhe ja çfarë ndodh me beben

Shtatzëna
Java e 26-të e shtatzënisë: Bebja hap sytë, dëgjon tingujt e mjedisit dhe nëna duhet t’i kushtojë vëmendje këtyre simptomave

Java e 26-të e shtatzënisë: Bebja hap sytë, dëgjon tingujt e mjedisit dhe nëna duhet t’i kushtojë vëmendje këtyre simptomave

Shtatzëna
Si trajtohet depresioni në shtatzëni?

Si trajtohet depresioni në shtatzëni?

Shtatzëna
Java e 25-të e shtatzënisë: Bebja ka një ritëm gjumi dhe aktiviteti, por ju ndieni urth të shpeshtë për shkak të rritjes së mitrës

Java e 25-të e shtatzënisë: Bebja ka një ritëm gjumi dhe aktiviteti, por ju ndieni urth të shpeshtë për shkak të rritjes së mitrës

Shtatzëna
Java e 24-të e shtatzënisë: Bebja tashmë praktikon frymëmarrjen, por nënat duhet të kontrollojnë sheqerin në gjak

Java e 24-të e shtatzënisë: Bebja tashmë praktikon frymëmarrjen, por nënat duhet të kontrollojnë sheqerin në gjak

Shtatzëna
Java e 23-të e shtatzënisë: Sa më shumë vallëzoni kërceni dhe i flisni bebes, sepse ajo ju ndien

Java e 23-të e shtatzënisë: Sa më shumë vallëzoni kërceni dhe i flisni bebes, sepse ajo ju ndien

Shtatzëna
Java e 22-të e shtatzënisë: Ndiheni si një thes boksieri për beben tuaj, por do të vini re edhe strijat e para

Java e 22-të e shtatzënisë: Ndiheni si një thes boksieri për beben tuaj, por do të vini re edhe strijat e para

Shtatzëna