LAJMI I FUNDIT:

Sacramento Kings

61 Artikuj

Curry shkëlqen me 50 pikë, Warriors kalojnë Sacramenton

Curry shkëlqen me 50 pikë, Warriors kalojnë Sacramenton

NBA
Spektakël në Chase Center, Golden State Warriors barazon serinë ndaj Sacramento Kings

Spektakël në Chase Center, Golden State Warriors barazon serinë ndaj Sacramento Kings

NBA
Miami Heat dhe Minnesota Timberwolves marrin biletat e fundit, mësohen çiftet e ‘Play-Off’-it në NBA

Miami Heat dhe Minnesota Timberwolves marrin biletat e fundit, mësohen çiftet e ‘Play-Off’-it në NBA

NBA
Sabonis me paraqitje fantastike, Kins triumfojnë në udhëtim te Nets

Sabonis me paraqitje fantastike, Kins triumfojnë në udhëtim te Nets

NBA
Sabonis vazhdon shkëlqimin, Kings të pandalshëm

Sabonis vazhdon shkëlqimin, Kings të pandalshëm

NBA
Spektakël me dy vazhdime, Kings triumfojnë në udhëtim te Clippers

Spektakël me dy vazhdime, Kings triumfojnë në udhëtim te Clippers

NBA
LA Lakers pësojnë humbje nga Sacramento Kings

LA Lakers pësojnë humbje nga Sacramento Kings

NBA
LeBron vazhdon shkëlqimin, Lakers marrin fitore befasuese në udhëtim te Sacramento Kings

LeBron vazhdon shkëlqimin, Lakers marrin fitore befasuese në udhëtim te Sacramento Kings

NBA
Lakers pësojnë humbjen e pestë radhazi, mposhten nga Sacramento Kings

Lakers pësojnë humbjen e pestë radhazi, mposhten nga Sacramento Kings

NBA
Kampioni vazhdon me fitore, triumfon ndaj Kings

Kampioni vazhdon me fitore, triumfon ndaj Kings

NBA
Rezultatet e të gjitha takimeve në NBA – Lakers morën fitore spektakolare ndaj Warriors

Rezultatet e të gjitha takimeve në NBA – Lakers morën fitore spektakolare ndaj Warriors

NBA
LA Lakers triumfon ndaj Blazers, fitore marrin edhe Warriors ndaj Hornets – të gjitha rezultate në NBA

LA Lakers triumfon ndaj Blazers, fitore marrin edhe Warriors ndaj Hornets – të gjitha rezultate në NBA

NBA
Përfundon një tjetër xhiro në NBA – fitore mjaftë e vështirë për Warriors

Përfundon një tjetër xhiro në NBA – fitore mjaftë e vështirë për Warriors

NBA
Clippers vazhdojnë me formën e mirë, Utah i pandalshëm

Clippers vazhdojnë me formën e mirë, Utah i pandalshëm

NBA
Lakers dhe Clippers marrin fitore të thella

Lakers dhe Clippers marrin fitore të thella

NBA
Ndeshje interesante në NBA – fitojnë Lakers, Clippers dhe Dallas  

Ndeshje interesante në NBA – fitojnë Lakers, Clippers dhe Dallas  

Basketboll
Spektakël në takimin mes Blazers dhe Raports – të gjitha rezultatet e takimeve në NBA

Spektakël në takimin mes Blazers dhe Raports – të gjitha rezultatet e takimeve në NBA

NBA
Tjetër xhiro, tjetër performancë e shkëlqyer nga Curry

Tjetër xhiro, tjetër performancë e shkëlqyer nga Curry

NBA
Miami e fillon me humbje, Sacramento e Boston fitojnë me vështirësi

Miami e fillon me humbje, Sacramento e Boston fitojnë me vështirësi

NBA
NBA: Lakers fitojnë ndaj 76-ers, Clippers mposhtin Oklahoman

NBA: Lakers fitojnë ndaj 76-ers, Clippers mposhtin Oklahoman

NBA
Lakers shënojnë fitore të lehtë në udhëtim te Warriors

Lakers shënojnë fitore të lehtë në udhëtim te Warriors

NBA
Clippers befasohen në shtëpi, Milwaukee mposhtin lehtësisht Philadelphian

Clippers befasohen në shtëpi, Milwaukee mposhtin lehtësisht Philadelphian

NBA
Lakers, Tornto e Milwaukee vazhdojnë me fitore

Lakers, Tornto e Milwaukee vazhdojnë me fitore

NBA
Clippers triumfojnë ndaj Spurs, fitore marrin edhe Sacramento Kings

Clippers triumfojnë ndaj Spurs, fitore marrin edhe Sacramento Kings

NBA