LAJMI I FUNDIT:

Punësimi

183 Artikuj

Diploma e dytë për një vend pune në Kosovë

Diploma e dytë për një vend pune në Kosovë

Kosovë
Nëse punëdhënësi ju thotë këto pesë gjëra – nuk ju ka pranuar në punë

Nëse punëdhënësi ju thotë këto pesë gjëra – nuk ju ka pranuar në punë

Këshilla Lifestyle
Migrimi me qëllim të punësimit ka shënuar rritje

Migrimi me qëllim të punësimit ka shënuar rritje

Kosovë
Sondazhi i Pyper: Lidhjet politike konsiderohen faktori më i rëndësishëm për punësim në Kosovë

Sondazhi i Pyper: Lidhjet politike konsiderohen faktori më i rëndësishëm për punësim në Kosovë

Pyper
Britania e Madhe mbyll kufijtë për emigrantët e pakualifikuar, këto janë kushtet që duhen plotësuar  

Britania e Madhe mbyll kufijtë për emigrantët e pakualifikuar, këto janë kushtet që duhen plotësuar  

Të Tjera
​Protestuesit bllokojnë rrugën Mitrovicë-Stantërg

​Protestuesit bllokojnë rrugën Mitrovicë-Stantërg

Të Tjera
Mediat gjermane tregojnë planin e qeverisë për tërheqjen e specialistëve të huaj – emrat e shteteve dhe profesionet e kërkuara

Mediat gjermane tregojnë planin e qeverisë për tërheqjen e specialistëve të huaj – emrat e shteteve dhe profesionet e kërkuara

Nga Bota
Gjermania forcon luftën kundër punës në të zezë dhe abuzimin me përfitimet sociale

Gjermania forcon luftën kundër punës në të zezë dhe abuzimin me përfitimet sociale

Nga Bota
OAK është shumë e shqetësuar për rënien e punësimit në Kosovë

OAK është shumë e shqetësuar për rënien e punësimit në Kosovë

Të Tjera
Biznesi në Shqipëri rrit punësimet

Biznesi në Shqipëri rrit punësimet

Shqipëri
Teknologjia e informacionit, trend në rritje me nevojën për kuadro të reja

Teknologjia e informacionit, trend në rritje me nevojën për kuadro të reja

Kosovë
Majlinda Bregu: Është përgjegjësi e politikanëve që të investojnë më shumë në aftësimin e të rinjve (Video)

Majlinda Bregu: Është përgjegjësi e politikanëve që të investojnë më shumë në aftësimin e të rinjve (Video)

Kosovë
Reçica: Rritja e punësimit kërkon reforma ligjore dhe modernizim të shërbimeve të punësimit

Reçica: Rritja e punësimit kërkon reforma ligjore dhe modernizim të shërbimeve të punësimit

Të Tjera
Reçica merr mbështetje amerikane për punësimin dhe aftësimin profesional

Reçica merr mbështetje amerikane për punësimin dhe aftësimin profesional

Kosovë
Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit hap dyert për publikun

Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit hap dyert për publikun

Të Tjera
Të rinjtë nuk duan punë në sektorin privat, 70% prej tyre duan punë në institucionet publike

Të rinjtë nuk duan punë në sektorin privat, 70% prej tyre duan punë në institucionet publike

Kosovë
Shqetësuese shkalla e nepotizmit në institucionet e Kosovës

Shqetësuese shkalla e nepotizmit në institucionet e Kosovës

Kosovë
Sfidat e grave për të gjetur një vend pune

Sfidat e grave për të gjetur një vend pune

Të Tjera
Mundësi punësimi dhe trajnimi për më shumë se 500 punëkërkues

Mundësi punësimi dhe trajnimi për më shumë se 500 punëkërkues

Të Tjera
Qeveria themelon komision për punësimin e banorëve të Hadës dhe Shipitullës në KEK

Qeveria themelon komision për punësimin e banorëve të Hadës dhe Shipitullës në KEK

Të Tjera
Ekspertja gjermane tregon pse po vonohet në Gjermani ligji që ofron mundësi punësimi për kosovarët

Ekspertja gjermane tregon pse po vonohet në Gjermani ligji që ofron mundësi punësimi për kosovarët

Kosovë
Papunësia në Zvicër më e ulëta në dekadë

Papunësia në Zvicër më e ulëta në dekadë

Të Tjera
Iniciativat e rëndësishme në Ballkanin Perëndimore që udhëhiqen nga dy shqiptarë

Iniciativat e rëndësishme në Ballkanin Perëndimore që udhëhiqen nga dy shqiptarë

Të Tjera
Sa ndihmoi shkollimi në punësimin tuaj? Plotësoni sondazhin e Pyper dhe shpërblehuni

Sa ndihmoi shkollimi në punësimin tuaj? Plotësoni sondazhin e Pyper dhe shpërblehuni

Pyper