LAJMI I FUNDIT:

Punësimi

184 Artikuj

Sektori i shërbimit në Shqipëri kërkon punëtorë në Filipine, 15 mijë vende të lira

Sektori i shërbimit në Shqipëri kërkon punëtorë në Filipine, 15 mijë vende të lira

Shqipëri
Shtoni këtë në CV-në tuaj dhe shanset tuaja rriten: Pesë truke që garantojnë se do të ftoheni në një intervistë pune

Shtoni këtë në CV-në tuaj dhe shanset tuaja rriten: Pesë truke që garantojnë se do të ftoheni në një intervistë pune

Këshilla Lifestyle
Studimi i KE-së: 70 për qind e të punësuarve në Shqipëri hasin vështirësi në plotësimin e nevojave mujore

Studimi i KE-së: 70 për qind e të punësuarve në Shqipëri hasin vështirësi në plotësimin e nevojave mujore

Shqipëri
33 për qind e të punësuarve në Shqipëri nuk deklarojnë pagën reale

33 për qind e të punësuarve në Shqipëri nuk deklarojnë pagën reale

Shqipëri
Gjermania regjistroi punësim rekord gjatë vitit të kaluar

Gjermania regjistroi punësim rekord gjatë vitit të kaluar

Botë
Shqiptarët renditen të parët për orët më të gjata të punës në Evropë

Shqiptarët renditen të parët për orët më të gjata të punës në Evropë

Shqipëri
Kroacia brenda një viti lëshoi më shumë se 100 mijë leje pune për të huajt, qytetarët nga Kosova një nga përfituesit më të mëdhenj

Kroacia brenda një viti lëshoi më shumë se 100 mijë leje pune për të huajt, qytetarët nga Kosova një nga përfituesit më të mëdhenj

Të Tjera
Bizneset që hapin vende të reja pune për gratë do të mbështeten nga shteti për tre muaj

Bizneset që hapin vende të reja pune për gratë do të mbështeten nga shteti për tre muaj

Financa
Gjermania në kërkim të punëtorëve të huaj – për një vit i nevojiten deri gjysmë milioni persona të kualifikuar

Gjermania në kërkim të punëtorëve të huaj – për një vit i nevojiten deri gjysmë milioni persona të kualifikuar

Botë
Kërkimi i vendeve të punës në Gjermani pengesë për punëtorët e huaj të kualifikuar

Kërkimi i vendeve të punës në Gjermani pengesë për punëtorët e huaj të kualifikuar

Botë
Vlen më shumë se diploma, 60 për qind e të punësuarve në Shqipëri “me mik”

Vlen më shumë se diploma, 60 për qind e të punësuarve në Shqipëri “me mik”

Shqipëri
Shoqata gjermane e Industrisë kërkon që të lehtësohen ligjet për punëtorët e kualifikuar jashtë vendeve të BE-së

Shoqata gjermane e Industrisë kërkon që të lehtësohen ligjet për punëtorët e kualifikuar jashtë vendeve të BE-së

Botë
U rrit numri i të punësuarve në dyqane gjatë muajit gusht

U rrit numri i të punësuarve në dyqane gjatë muajit gusht

Biznes
Mbi 200 vende të lira pune në Korçë, të rinjtë duan të largohen nga Shqipëria

Mbi 200 vende të lira pune në Korçë, të rinjtë duan të largohen nga Shqipëria

Shqipëri
Industria gjermane rrit numrin e punëtorëve për të tetin muaj radhazi

Industria gjermane rrit numrin e punëtorëve për të tetin muaj radhazi

Botë
Mbahet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 20 kompani kërkojnë për talentet dhe punëtorët e rinj

Mbahet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 20 kompani kërkojnë për talentet dhe punëtorët e rinj

Albert Spahiu
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizon Panairin e parë të Punës pas pandemisë COVID-19, marrin pjesë 20 kompani

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizon Panairin e parë të Punës pas pandemisë COVID-19, marrin pjesë 20 kompani

Biznes
Abdixhiku: Shteti ka bllokuar investimet kapitale e bizneset janë në vështirësi ekonomike, humbësit kryesorë janë punëtorët

Abdixhiku: Shteti ka bllokuar investimet kapitale e bizneset janë në vështirësi ekonomike, humbësit kryesorë janë punëtorët

Biznes
Tre deri në gjashtë muaj praktikë me pagesë në Gjermani – Ambasada fton të interesuarit të aplikojnë

Tre deri në gjashtë muaj praktikë me pagesë në Gjermani – Ambasada fton të interesuarit të aplikojnë

Kosovë
Ambasada Zvicerane i dorëzon Qeverisë platformën për punësimin e të rinjve

Ambasada Zvicerane i dorëzon Qeverisë platformën për punësimin e të rinjve

Të Tjera
Qeveria gjermane miraton lehtësime për të papunët

Qeveria gjermane miraton lehtësime për të papunët

Botë
Gjermania në vjeshtë me ‘Green Card’ për punëtorët e huaj, duhet t’i plotësoni këto tri kritere

Gjermania në vjeshtë me ‘Green Card’ për punëtorët e huaj, duhet t’i plotësoni këto tri kritere

Botë
Kërkohet nga Gjermania që të kompensojë vendet e Ballkanit Perëndimor për humbjen e fuqisë punëtore

Kërkohet nga Gjermania që të kompensojë vendet e Ballkanit Perëndimor për humbjen e fuqisë punëtore

Botë
Mungesa e punëtorëve në Kosovë, Azemi: Kompanitë private po punësojnë edhe pensionistë

Mungesa e punëtorëve në Kosovë, Azemi: Kompanitë private po punësojnë edhe pensionistë

Të Tjera