LAJMI I FUNDIT:

Punësimi

212 Artikuj

Lejet e qëndrimit për punësim në Shqipëri, italianët dhe turqit të parët, shtetasit nga Kosova renditen të tretët

Lejet e qëndrimit për punësim në Shqipëri, italianët dhe turqit të parët, shtetasit nga Kosova renditen të tretët

Klaudjo Jonuzaj
Shqipëria “braktis” Bangladeshin për punëtorë, orientohet drejt Indisë

Shqipëria “braktis” Bangladeshin për punëtorë, orientohet drejt Indisë

Shqipëri
Papunësia në Shqipëri bie në nivelin më të ulët historik

Papunësia në Shqipëri bie në nivelin më të ulët historik

Shqipëri
Lansohet masa për punësimin e grave – viktima të dhunës në familje, 70 për qind e pagës subvencionohet nga Qeveria

Lansohet masa për punësimin e grave – viktima të dhunës në familje, 70 për qind e pagës subvencionohet nga Qeveria

Kosovë
Në Gjermani, përqindja e punonjësve me kohë të pjesshme është rritur në nivele si kurrë më parë

Në Gjermani, përqindja e punonjësve me kohë të pjesshme është rritur në nivele si kurrë më parë

Botë
“Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

“Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

Ekonomi
Fraza kryesore të cilën gjithmonë do të duhej ta thoni në bisedën për punën e re

Fraza kryesore të cilën gjithmonë do të duhej ta thoni në bisedën për punën e re

Këshilla Lifestyle
Si po tërhiqen të huajt për të punuar në fshatrat gjermane?

Si po tërhiqen të huajt për të punuar në fshatrat gjermane?

Botë
Pabarazi gjinore në tregun e punës në Kosovë – sektori i tregtisë me përqindjen më të madhe të punësimit të burrave dhe grave

Pabarazi gjinore në tregun e punës në Kosovë – sektori i tregtisë me përqindjen më të madhe të punësimit të burrave dhe grave

Të Tjera
Mbahet panairi ‘Gjithëpërfshirja në punësim’ për personat me aftësi të kufizuara – bizneset prezantojnë pozita të ndryshme të punës

Mbahet panairi ‘Gjithëpërfshirja në punësim’ për personat me aftësi të kufizuara – bizneset prezantojnë pozita të ndryshme të punës

Biznes
Bizneset në Shqipëri në krizë për punonjës, por papunësia tek të rinjtë rritet me 8 për qind në 3-mujorin e dytë

Bizneset në Shqipëri në krizë për punonjës, por papunësia tek të rinjtë rritet me 8 për qind në 3-mujorin e dytë

Shqipëri
Ulet papunësia në Shqipëri, rritet punësimi në sektorët e industrisë dhe shërbimeve

Ulet papunësia në Shqipëri, rritet punësimi në sektorët e industrisë dhe shërbimeve

Shqipëri
Mungesa e punëtorëve në Kosovë, Sogojeva: Shumë kompani kanë filluar të bëjnë kontrata me vende aziatike

Mungesa e punëtorëve në Kosovë, Sogojeva: Shumë kompani kanë filluar të bëjnë kontrata me vende aziatike

Mirjeta Hajzeraj
Papunësia në Kosovë – çfarë ndikoi në rënien e saj e çfarë jo?

Papunësia në Kosovë – çfarë ndikoi në rënien e saj e çfarë jo?

Të Tjera
Ngadalësohet ndjeshëm krijimi i vendeve të reja të punës në SHBA

Ngadalësohet ndjeshëm krijimi i vendeve të reja të punës në SHBA

Botë
Aleanca e Biznesit: Rreth 17 mijë të rinj në Kosovë presin nga 5 vite për t’u punësuar

Aleanca e Biznesit: Rreth 17 mijë të rinj në Kosovë presin nga 5 vite për t’u punësuar

Biznes
Protestojnë punëtorët e sigurimit fizik, KEK: Këta persona nuk kanë kontratë pune me korporatën

Protestojnë punëtorët e sigurimit fizik, KEK: Këta persona nuk kanë kontratë pune me korporatën

Të Tjera
Komuna e Prishtinës hap konkurs për punësimin e 200 zyrtarëve administrativ

Komuna e Prishtinës hap konkurs për punësimin e 200 zyrtarëve administrativ

Të Tjera
Një e treta e punëtorëve në Zvicër punojnë në kohë të lirë

Një e treta e punëtorëve në Zvicër punojnë në kohë të lirë

Botë
Ndahen 60 mijë euro për mbështetjen e punësimit të grave

Ndahen 60 mijë euro për mbështetjen e punësimit të grave

Financa
ASK: Papunësia në Kosovë gjatë vitit të kaluar ka arritur në 11.8 për qind, dy të tretat e popullsisë ishte në moshë pune

ASK: Papunësia në Kosovë gjatë vitit të kaluar ka arritur në 11.8 për qind, dy të tretat e popullsisë ishte në moshë pune

Të Tjera
Pse është zbehur roli i sindikatave të punëtorëve në Shqipëri?

Pse është zbehur roli i sindikatave të punëtorëve në Shqipëri?

Shqipëri
FMN: Informaliteti në punësim 50 për qind në Shqipëri, shkak sigurimet e larta në pagat e ulëta

FMN: Informaliteti në punësim 50 për qind në Shqipëri, shkak sigurimet e larta në pagat e ulëta

Shqipëri
Gjermania pritet të votojë Ligjin për Imigrimin e Punëtorëve të Kualifikuar

Gjermania pritet të votojë Ligjin për Imigrimin e Punëtorëve të Kualifikuar

Botë