LAJMI I FUNDIT:

Posta e Maqedonisë

77 Artikuj

Punonjësit e Postës së Maqedonisë në grevë, njëra prej arsyeve vonesa e pagave

Punonjësit e Postës së Maqedonisë në grevë, njëra prej arsyeve vonesa e pagave

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Kah fundi i muajit të gjitha shërbimet do të jenë në dispozicion në sportelet e Postës

Makraduli: Kah fundi i muajit të gjitha shërbimet do të jenë në dispozicion në sportelet e Postës

Maqedonia e Veriut
Prej sot hapen për pagesë sportelet e Postës së Maqedonisë

Prej sot hapen për pagesë sportelet e Postës së Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Makraduli: Posta e Maqedonisë ka borxh rreth 10 milionë euro

Makraduli: Posta e Maqedonisë ka borxh rreth 10 milionë euro

Maqedonia e Veriut
Postat e Maqedonisë, vendimi përfundimtar në fillim të vitit 2021

Postat e Maqedonisë, vendimi përfundimtar në fillim të vitit 2021

Maqedonia e Veriut
Maqedonia përgatit privatizimin e Postës shtetërore

Maqedonia përgatit privatizimin e Postës shtetërore

Ekonomi
Tetë bankat e interesuara për të bashkëpunuar me Postën e Maqedonisë

Tetë bankat e interesuara për të bashkëpunuar me Postën e Maqedonisë

Ekonomi
Posta e Maqedonisë u dorëzoi letër bankave për bashkëpunim afarist

Posta e Maqedonisë u dorëzoi letër bankave për bashkëpunim afarist

Maqedonia e Veriut
Qeveria jep pëlqim që Posta e Maqedonisë së Veriut të kërkojë bankë të re

Qeveria jep pëlqim që Posta e Maqedonisë së Veriut të kërkojë bankë të re

Ekonomi
Në Postën e Maqedonisë janë bllokuar shërbimet për shkak të falimentimit të bankës Eurostandard

Në Postën e Maqedonisë janë bllokuar shërbimet për shkak të falimentimit të bankës Eurostandard

Ekonomi
I punësuari në Postën e Maqedonisë ka vjedhur para nga xhirollogaria e një pensionisti

I punësuari në Postën e Maqedonisë ka vjedhur para nga xhirollogaria e një pensionisti

Kronikë e Zezë
Posta e Maqedonisë përgatit sistem të ri për kontabilitet të posaçëm dhe alokim të kostove

Posta e Maqedonisë përgatit sistem të ri për kontabilitet të posaçëm dhe alokim të kostove

Maqedonia e Veriut
Kallëzim penal kundër 10 punonjësve të postës në Çair

Kallëzim penal kundër 10 punonjësve të postës në Çair

Kronikë e Zezë
Posta e Maqedonisë shtyp pullë postare me hartën e Kroacisë së Ante Paveliqit

Posta e Maqedonisë shtyp pullë postare me hartën e Kroacisë së Ante Paveliqit

Maqedonia e Veriut
Prej një janarit do të mund të fusni mallra në Maqedoni deri më 90 euro pa paguar doganë

Prej një janarit do të mund të fusni mallra në Maqedoni deri më 90 euro pa paguar doganë

Ekonomi
Posta e Maqedonisë dhe Kryqi Kuq organizojnë mbledhje të ndihmave për Shqipërinë

Posta e Maqedonisë dhe Kryqi Kuq organizojnë mbledhje të ndihmave për Shqipërinë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, 244 punonjës të postës me kontratë kërkojnë zgjidhjen e statusit

Maqedoni, 244 punonjës të postës me kontratë kërkojnë zgjidhjen e statusit

Maqedonia e Veriut
Cilësia e trafikut postar, qytetarët e Maqedonisë të pakënaqur

Cilësia e trafikut postar, qytetarët e Maqedonisë të pakënaqur

Maqedonia e Veriut
Për 14 vite nga postat e Maqedonisë janë vjedhur mbi 133 milion denarë (Video)

Për 14 vite nga postat e Maqedonisë janë vjedhur mbi 133 milion denarë (Video)

Rexhep Azizi
Prej vitit të ardhshëm duhet të liberalizohet tregu i shërbimeve postare në Maqedoni

Prej vitit të ardhshëm duhet të liberalizohet tregu i shërbimeve postare në Maqedoni

Amir Jakupi
Punëtorët e sporteleve të Postës së Maqedonisë kanë vjedhur rreth 166 mijë denarë

Punëtorët e sporteleve të Postës së Maqedonisë kanë vjedhur rreth 166 mijë denarë

Maqedonia e Veriut
Zyrtari i Postës së Maqedonisë ka vjedhur 200.000 euro

Zyrtari i Postës së Maqedonisë ka vjedhur 200.000 euro

Rexhep Azizi
Specialja heton çështje brenda ndërmarrjes “Posta e Maqedonisë”?

Specialja heton çështje brenda ndërmarrjes “Posta e Maqedonisë”?

Lirim Shabani
Paditet punëtori i “Postës së Maqedonisë”, ka dëmtuar ndërmarrjen për 770 mijë denarë

Paditet punëtori i “Postës së Maqedonisë”, ka dëmtuar ndërmarrjen për 770 mijë denarë

Bashkim Iljazi