LAJMI I FUNDIT:

Posta e Maqedonisë u dorëzoi letër bankave për bashkëpunim afarist

Posta e Maqedonisë u dorëzoi letër bankave për bashkëpunim afarist

Postat e Maqedonisë së Veriut sot dorëzoi Letër me qëllime deri te të gjitha bankat afariste dhe deri te Asociacioni i bankave të Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim afarist.

Reklama

Bankat e interesuara në afat prej tre ditë pune duhet të deklarohen me shkrim a janë të interesuara për bashkëpunim, me qellim për fillimin e negociatave.

Procedura për zgjedhjen e bankës dhe Letrës me qëllime janë vendime që sot i ka sjellur Këshilli drejtues i SHA „Posta e Maqedonisë së Veriut”, në bazë të Vendimit të Qeverisë për të filluar një procedurë negocimi, me qëllim lidhjen e Kontratës së re për bashkëpunim afarist me bankë afariste në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, përmes së cilës do të kryhen shërbimet e qarkullimit pagesor.

Me qëllim shfrytëzimin e rrjetit të saj postar SHA „Posta e Maqedonisë së Veriut” kërkon lidhjen e Kontratës për bashkëpunim afarist me bankë afariste për sigurimin e shërbimeve të qarkullimit pagesor, në të gjitha njësit rajonale të rrjetit postar.

“Ne kontekstin e fillimit te bisedimeve me bankë afariste, duke patur parasysh se si Shoqëri Aksionare në pronësi shtetërore, veprimtarinë e saj e kryen në përputhje me Ligjin për furnizime publike, theksojmë se bisedimet per bashkëpunim me bankë afariste në bazë të nenit 23 paragrafi 1 pika 6 nën B për përjashtime të përgjithshme nga Ligji për furnizime publike nuk do të zbatohet sipas ligjit të theksuar, në përputhje me rekomandimet nga Biroja për furnizime publike, e cila rekomandon organi kontraktues të respektojë parimet themelore të konkurencës dhe trajtim të barabartë të operatorëve ekonomik gjatë zgjedhjes së bankës”, thuhet në kumtesën e SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut”.

Në trend Lajme

Më shumë
Radoiçiq lirohet nga paraburgimi, i ndalohet ardhja në Kosovë

Radoiçiq lirohet nga paraburgimi, i ndalohet ardhja në Kosovë

Lajme
Nga plani i Vuçiqit për veriun deri te kërkesa e Kosovës për ekstradimin e Radoiçiqit - politikani serb zbulon bisedën që kishte kohë më parë me Kurtin për “Zajednicën”

Nga plani i Vuçiqit për veriun deri te kërkesa e Kosovës për ekstradimin e Radoiçiqit - politikani serb zbulon bisedën që kishte kohë më parë me Kurtin për “Zajednicën”

Lajme
Kthehet në Shqipëri pas 85 vitesh, historia emocionuese e Remzi Mullës nga Australia

Kthehet në Shqipëri pas 85 vitesh, historia emocionuese e Remzi Mullës nga Australia

Lajme
Degradim dhe shkatërrim i mjedisit në fshatrat e Zveçanit, policia dërgon tre kamionë për verifikim të dokumentacionit në terminalin doganor

Degradim dhe shkatërrim i mjedisit në fshatrat e Zveçanit, policia dërgon tre kamionë për verifikim të dokumentacionit në terminalin doganor

Kronika e Zezë
Voziti me shpejtësi 228 km/h në autostradë, gjobitet me 300 euro

Voziti me shpejtësi 228 km/h në autostradë, gjobitet me 300 euro

Kronika e Zezë
“Do të publikojmë dëshmi të reja se Vuçiqi qëndron prapa sulmit në veri”, “Radoiçiqi të dorëzohet te autoritetet e Kosovës” – deklaratat e presidentes për CNN

“Do të publikojmë dëshmi të reja se Vuçiqi qëndron prapa sulmit në veri”, “Radoiçiqi të dorëzohet te autoritetet e Kosovës” – deklaratat e presidentes për CNN

Lajme
Kalo në kategori