LAJMI I FUNDIT:

Posta e Maqedonisë

77 Artikuj

Trafiku on-line i armëve dhe lëndëve narkotike në Maqedoni

Trafiku on-line i armëve dhe lëndëve narkotike në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, dogana sekuestron substanca narkotike të dërguara me postë

Maqedoni, dogana sekuestron substanca narkotike të dërguara me postë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, dërgesat humben, qytetarët nuk marrin dëmshpërblime

Maqedoni, dërgesat humben, qytetarët nuk marrin dëmshpërblime

Maqedonia e Veriut
Në Maqedoni promovohet pulla postare për sëmundje të rralla (Foto)

Në Maqedoni promovohet pulla postare për sëmundje të rralla (Foto)

Maqedonia e Veriut
Në Shkup promovohet pulla postare “75 vite nga lindja e Muhamed Ali” (Foto)

Në Shkup promovohet pulla postare “75 vite nga lindja e Muhamed Ali” (Foto)

Maqedonia e Veriut
Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes Postës së Maqedonisë dhe Sllovenisë

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes Postës së Maqedonisë dhe Sllovenisë

Bashkim Iljazi
Puna e KRRE, ndër pikat e rendit të ditës së mbledhjes së 23-të Qeverisë së RM

Puna e KRRE, ndër pikat e rendit të ditës së mbledhjes së 23-të Qeverisë së RM

Maqedonia e Veriut
“Posta e Maqedonisë” me sistem për ndjekjen e blerjeve online

“Posta e Maqedonisë” me sistem për ndjekjen e blerjeve online

Bashkim Iljazi
Posta i kthen dërgesën tetovarit, nuk ia njeh adresën në gjuhën shqipe!

Posta i kthen dërgesën tetovarit, nuk ia njeh adresën në gjuhën shqipe!

Sociale
“Posta e Maqedonisë” me automjete të reja

“Posta e Maqedonisë” me automjete të reja

Bashkim Iljazi
E Majta: Të punësuarit në ‘Posta e Maqedonisë’ duhet të ju rezistojnë trysnive dhe shantazheve nga udhëheqësia

E Majta: Të punësuarit në ‘Posta e Maqedonisë’ duhet të ju rezistojnë trysnive dhe shantazheve nga udhëheqësia

Maqedonia e Veriut
Posta e Maqedonisë përzgjodhi ofertat më të larta për blerje veturash

Posta e Maqedonisë përzgjodhi ofertat më të larta për blerje veturash

Lirim Shabani
Promovohet pulla e përbashkët postale Maqedoni-Rusi

Promovohet pulla e përbashkët postale Maqedoni-Rusi

Lirim Shabani
Bashkëpunim postar Maqedoni – Rusi

Bashkëpunim postar Maqedoni – Rusi

Lirim Shabani
Një delegacion turk për vizitë në ‘Postat e Maqedonisë’ për shërbimin ‘tregtia elektronike’

Një delegacion turk për vizitë në ‘Postat e Maqedonisë’ për shërbimin ‘tregtia elektronike’

Emir Hamzai
Vjedhje në filialin ‘Posta e Maqedonisë’

Vjedhje në filialin ‘Posta e Maqedonisë’

Emir Hamzai
Nuk punon Posta e Maqedonisë, nuk kanë ngrohje

Nuk punon Posta e Maqedonisë, nuk kanë ngrohje

Venhar Ramadani
Maqedonia lëshon pullë postale me portretin e muzikologut shqiptar, Lorenc Antoni (Foto)

Maqedonia lëshon pullë postale me portretin e muzikologut shqiptar, Lorenc Antoni (Foto)

Lirim Shabani
Memorandum bashkëpunimi Maqedoni – Turqi për postat

Memorandum bashkëpunimi Maqedoni – Turqi për postat

Lirim Shabani
Prej nesër ndihmat e juaja për zonat e vërshuara mund ti dhuroni edhe në Postat e Maqedonisë

Prej nesër ndihmat e juaja për zonat e vërshuara mund ti dhuroni edhe në Postat e Maqedonisë

Venhar Ramadani
Posta e Maqedonisë ndihmon zonat e prekura nga përmbytjet

Posta e Maqedonisë ndihmon zonat e prekura nga përmbytjet

Emir Hamzai
Mbi njëqind vende të lira pune në Postat e Maqedonisë

Mbi njëqind vende të lira pune në Postat e Maqedonisë

Venhar Ramadani
Plaçkiten 100000 denarë nga ”Postat e Maqedonisë”

Plaçkiten 100000 denarë nga ”Postat e Maqedonisë”

Lirim Shabani
Heshtje në ”Posta e Maqedonisë”, as Grubi e as BDI nuk e komentojnë punësimin e vëllezërve të tij në këtë institucion (Video)

Heshtje në ”Posta e Maqedonisë”, as Grubi e as BDI nuk e komentojnë punësimin e vëllezërve të tij në këtë institucion (Video)

Venhar Ramadani