LAJMI I FUNDIT:

Ndotja e ajrit

176 Artikuj

Ndotja e lartë e ajrit në Obiliq, çka thonë në KEK?

Ndotja e lartë e ajrit në Obiliq, çka thonë në KEK?

Obiliqi
Të dhëna të frikshme: Vetëm shtatë vende përmbushin standardin e cilësisë së ajrit të OBSH-së, zbulon një raport i ri

Të dhëna të frikshme: Vetëm shtatë vende përmbushin standardin e cilësisë së ajrit të OBSH-së, zbulon një raport i ri

Nga Bota
Këto ishin qytetet më të ndotura në botë, vitin e kaluar – situata në Azi, veçanërisht në Indi, dukej e frikshme

Këto ishin qytetet më të ndotura në botë, vitin e kaluar – situata në Azi, veçanërisht në Indi, dukej e frikshme

Nga Bota
Ndotja e ajrit, IKSHPK del me njoftim për personat e ndjeshëm me shëndet

Ndotja e ajrit, IKSHPK del me njoftim për personat e ndjeshëm me shëndet

Kosovë
Viti në një fjalë: Atropoceni

Viti në një fjalë: Atropoceni

Clive Cookson
Me dimrin Prishtinës i vjen edhe ajri i ndotur

Me dimrin Prishtinës i vjen edhe ajri i ndotur

Kosovë
Ushqimet që do t’ju ndihmojnë t’i reduktoni efektet e dëmshme të ajrit të ndotur

Ushqimet që do t’ju ndihmojnë t’i reduktoni efektet e dëmshme të ajrit të ndotur

Ushqim i shëndetshëm
Nivel i lartë i ndotjes së ajrit në Prishtinë – IKSHPK del me rekomandime

Nivel i lartë i ndotjes së ajrit në Prishtinë – IKSHPK del me rekomandime

Kosovë
Pakistani përdor shiun artificial për të luftuar ndotjen e ajrit

Pakistani përdor shiun artificial për të luftuar ndotjen e ajrit

Nga Bota
Ndotja në New Delhi, dhjetë herë më shumë se kufiri i pranueshëm – nuk ka mësim në shkolla apo lojëra jashtë shtëpive për fëmijët

Ndotja në New Delhi, dhjetë herë më shumë se kufiri i pranueshëm – nuk ka mësim në shkolla apo lojëra jashtë shtëpive për fëmijët

Azia
Vendi ku keni lindur përcakton rrezikun për t’u prekur nga kanceri i gjirit: Ç’thotë ky studim

Vendi ku keni lindur përcakton rrezikun për t’u prekur nga kanceri i gjirit: Ç’thotë ky studim

Shëndetësi Lajme
Vrasësi i heshtur: A është ndotja e ajrit më vdekjeprurëse nga sa kishim frikë?

Vrasësi i heshtur: A është ndotja e ajrit më vdekjeprurëse nga sa kishim frikë?

Nga Bota
Në Tetovë vendosen kamera në pesë lokacione për të identifikuar ndotësit

Në Tetovë vendosen kamera në pesë lokacione për të identifikuar ndotësit

Maqedonia e Veriut
Pamje “apokaliptike” për shkak të zjarrit në Kanada – Nju Jorku u bë qyteti i madh më i ndotur në botë dhe mori ngjyrë të portokalltë

Pamje “apokaliptike” për shkak të zjarrit në Kanada – Nju Jorku u bë qyteti i madh më i ndotur në botë dhe mori ngjyrë të portokalltë

Interesante
Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Energjetika


mob5