LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

130 Artikuj

Projekte infrastrukturore në vlerë prej 368 mijë euro për Mitrovicën e Veriut – Aliu dhe Atiq nënshkruan memorandumin

Projekte infrastrukturore në vlerë prej 368 mijë euro për Mitrovicën e Veriut – Aliu dhe Atiq nënshkruan memorandumin

Financa
Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Infrastrukturës nënshkruajnë memorandum për katër projekte në vlerë 1.5 milion euro

Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Infrastrukturës nënshkruajnë memorandum për katër projekte në vlerë 1.5 milion euro

Komunat
​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

Të Tjera
foto arkiv

Vlerësohet se ligji i ri për rregullat e trafikut rrugor s’do të ketë efekt në siguri

Kosovë
Kaloi në shqyrtim të dytë Projektligji për rregullat e reja në trafik – pritet rritja e gjobave

Kaloi në shqyrtim të dytë Projektligji për rregullat e reja në trafik – pritet rritja e gjobave

Kosovë
Sistemi i shumëpritur i Rimbursimit të Depozitave po vjen edhe në Kosovë – së shpejti do të paguheni për shishet e plastikes, qelqit dhe kanaçet

Sistemi i shumëpritur i Rimbursimit të Depozitave po vjen edhe në Kosovë – së shpejti do të paguheni për shishet e plastikes, qelqit dhe kanaçet

Të Tjera
Pritej të përfundohej më 2023, autostrada Prishtinë-Gjilan kantier ndërtimi me gropa e lloç

Pritej të përfundohej më 2023, autostrada Prishtinë-Gjilan kantier ndërtimi me gropa e lloç

Të Tjera
Shukova: Procedura për tenderin e Çebrenit anulohen pas braktisjes nga kompania greke

Shukova: Procedura për tenderin e Çebrenit anulohen pas braktisjes nga kompania greke

Maqedonia e Veriut
OJQ-të padisin Ministrinë e Mjedisit, thonë se Kelkos u pajis fshehurazi dhe kundërligjshëm me leje mjedisore

OJQ-të padisin Ministrinë e Mjedisit, thonë se Kelkos u pajis fshehurazi dhe kundërligjshëm me leje mjedisore

Kosovë
Projekti ambicioz 700 milionësh i linjës hekurudhore Prishtinë-Durrës, nisin punimet

Projekti ambicioz 700 milionësh i linjës hekurudhore Prishtinë-Durrës, nisin punimet

Ekonomi
Pas sanksionimit nga ShBA-ja u pezullua nga pozita, por Ministria e Mjedisit e emëron sërish drejtor Nexhat Krasniqin

Pas sanksionimit nga ShBA-ja u pezullua nga pozita, por Ministria e Mjedisit e emëron sërish drejtor Nexhat Krasniqin

Elfije Boletini
​Nesër nis inspektimi në biznese për qeset e plastikes, paralajmërohen gjoba

​Nesër nis inspektimi në biznese për qeset e plastikes, paralajmërohen gjoba

Ekonomi
Qytetarët në Kosovë fillojnë të paguajnë për qeset e plastikes, krijohen paqartësi rreth Udhëzimit Administrativ

Qytetarët në Kosovë fillojnë të paguajnë për qeset e plastikes, krijohen paqartësi rreth Udhëzimit Administrativ

Kosovë
Zëvendësministri Durmishi theu rregullat e trafikut rrugor, drejtoi veturën pa rrip sigurie

Zëvendësministri Durmishi theu rregullat e trafikut rrugor, drejtoi veturën pa rrip sigurie

Kosovë
Ministria e Mjedisit anulon licensat e dy kompanive për rastin Varosh në Ferizaj

Ministria e Mjedisit anulon licensat e dy kompanive për rastin Varosh në Ferizaj

Të Tjera
Bëhet pranim-dorëzimi i kamionëve për gjashtë komunat përfituese të Grantit të Performancës Komunale

Bëhet pranim-dorëzimi i kamionëve për gjashtë komunat përfituese të Grantit të Performancës Komunale

Komunat
Aliu për rrugën Dollc-Gjakovë: Projekt që e trashëguam me shumë probleme

Aliu për rrugën Dollc-Gjakovë: Projekt që e trashëguam me shumë probleme

Të Tjera
Mbyllet për qarkullim ura në rrugën Prishtinë-Gjilan, Aliu: Së shpejti ndërtohet ura e re

Mbyllet për qarkullim ura në rrugën Prishtinë-Gjilan, Aliu: Së shpejti ndërtohet ura e re

Kosovë
Memoriali i UÇK-së që s’u krye kurrë

Memoriali i UÇK-së që s’u krye kurrë

Kosovë
Klasifikimi i mbeturinave domosdoshmëri – ekspertët e mjedisit thonë se Kosova ka ngecje në këtë fushë

Klasifikimi i mbeturinave domosdoshmëri – ekspertët e mjedisit thonë se Kosova ka ngecje në këtë fushë

Donjeta Zeqiraj
Shukova: Në buxhetin e Ministrisë së Ekologjisë mungojnë mbi 600 mijë euro

Shukova: Në buxhetin e Ministrisë së Ekologjisë mungojnë mbi 600 mijë euro

Politikë
Qeset e plastikës ende pa pagesë në vendin tonë – Shqipëria vitin e kaluar ndaloi përdorimin e tyre

Qeset e plastikës ende pa pagesë në vendin tonë – Shqipëria vitin e kaluar ndaloi përdorimin e tyre

Kosovë
Njoftim nga Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për kushte ndërtimore

Njoftim nga Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për kushte ndërtimore

Marketing
Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, njoftim për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore

Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, njoftim për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore

Marketing