LAJMI I FUNDIT:

Menopauza

60 Artikuj

Si mund të ndihmojë agjërimi i ndërprerë në humbjen e peshës gjatë menopauzës

Si mund të ndihmojë agjërimi i ndërprerë në humbjen e peshës gjatë menopauzës

Shëndetësi Lajme
Dieta Galveston për menopauzën, një program ushqimor i krijuar nga një gjinekologe

Dieta Galveston për menopauzën, një program ushqimor i krijuar nga një gjinekologe

Ushqim i shëndetshëm
Ky problem i shëndetit të zemrës shpesh diagnostikohet gabimisht si simptomë e menopauzës

Ky problem i shëndetit të zemrës shpesh diagnostikohet gabimisht si simptomë e menopauzës

Shëndetësi Lajme
Eliminoni shtresat yndyrore nga stomaku gjatë menopauzës: Tri ushtrime të lehta për dobësim

Eliminoni shtresat yndyrore nga stomaku gjatë menopauzës: Tri ushtrime të lehta për dobësim

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
 Tri mënyra për tu përgatitur për menopauzën

 Tri mënyra për tu përgatitur për menopauzën

Këshilla dhe arsye
Shenjë e kancerit: Çfarë s’duhet të injorojnë gratë pas menopauzës

Shenjë e kancerit: Çfarë s’duhet të injorojnë gratë pas menopauzës

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Disa mënyra për të kontrolluar rritjen e peshës pas menopauzës

Disa mënyra për të kontrolluar rritjen e peshës pas menopauzës

Dietë
Afshet e nxehta në menopauzë; si duhen trajtuar dhe menaxhuar

Afshet e nxehta në menopauzë; si duhen trajtuar dhe menaxhuar

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Menstruacionet e hershme ndërlidhen me rrezik më të lartë të diabetit

Menstruacionet e hershme ndërlidhen me rrezik më të lartë të diabetit

Këshilla dhe arsye
A duhet të keni frikë nga menopauza? A është sëmundje?

A duhet të keni frikë nga menopauza? A është sëmundje?

Temat Javore
Mbase nuk është fjala për menopauzën: Pesë sëmundje serioze me simptoma të ngjashme!

Mbase nuk është fjala për menopauzën: Pesë sëmundje serioze me simptoma të ngjashme!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Përse gratë shëndoshen gjatë menopauzës?

Përse gratë shëndoshen gjatë menopauzës?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Truku më i thjeshtë që mund ta përdorni për ta lënë sheqerin dhe për të humbur peshë

Truku më i thjeshtë që mund ta përdorni për ta lënë sheqerin dhe për të humbur peshë

Këshilla mjekësore
Këshillat më të mira për të humbur peshë gjatë menopauzës

Këshillat më të mira për të humbur peshë gjatë menopauzës

Këshilla dhe arsye
Femrat të cilat duan ta ruajnë pamjen joshëse, duhet t’i lindin vetëm dy fëmijë

Femrat të cilat duan ta ruajnë pamjen joshëse, duhet t’i lindin vetëm dy fëmijë

Këshilla dhe arsye
Katër gjërat shqetësuese që u ndodhin grave gjatë menopauzës

Katër gjërat shqetësuese që u ndodhin grave gjatë menopauzës

Këshilla dhe arsye
Afshet e menopauzës janë bërë të padurueshme? Kështu mund të lehtësoni këtë simptomë

Afshet e menopauzës janë bërë të padurueshme? Kështu mund të lehtësoni këtë simptomë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Katër mënyra se si menopauza ndikon në trupin e gruas

Katër mënyra se si menopauza ndikon në trupin e gruas

Këshilla dhe arsye
Këto simptoma tregojnë që do të hyni në menopauzë dhjetë vjet më herët

Këto simptoma tregojnë që do të hyni në menopauzë dhjetë vjet më herët

Këshilla dhe arsye
Çka e shkakton menopauzën e parakohshme dhe cilat janë simptomat

Çka e shkakton menopauzën e parakohshme dhe cilat janë simptomat

Këshilla dhe arsye
Nëse shpesh ju vërshojnë djersët, vraponi te mjeku: Nëse janë të ftohta, patjetër verifikoni sheqerin

Nëse shpesh ju vërshojnë djersët, vraponi te mjeku: Nëse janë të ftohta, patjetër verifikoni sheqerin

Këshilla mjekësore
Shkenca ka vërtetuar: Këto katër gjëra me siguri i keni trashëguar nga e ëma!

Shkenca ka vërtetuar: Këto katër gjëra me siguri i keni trashëguar nga e ëma!

Shëndetësi Lajme
Shkaku i menopauzës, meshkujt e moshuar janë më të shëndetshëm sesa gratë

Shkaku i menopauzës, meshkujt e moshuar janë më të shëndetshëm sesa gratë

Këshilla mjekësore
Çfarë është menopauza, cilat janë simptomat dhe në cilën moshë fillon

Çfarë është menopauza, cilat janë simptomat dhe në cilën moshë fillon

Të tjera