LAJMI I FUNDIT:

Menopauza

60 Artikuj

Besoni apo jo: meshkujt fajtorë për menopauzën

Besoni apo jo: meshkujt fajtorë për menopauzën

Shëndetësi Lajme
Si ta dimë që po fillon menopauza?

Si ta dimë që po fillon menopauza?

Këshilla dhe arsye
Përse ju del gjumi gjatë natës: Çdo gjë që prish gjumin e mirë

Përse ju del gjumi gjatë natës: Çdo gjë që prish gjumin e mirë

Këshilla mjekësore
Para se të shkoni të flini gjumë, hani një grusht fara të bardha: As ilaçet nuk mund t’i bëjnë këto shtatë gjëra!

Para se të shkoni të flini gjumë, hani një grusht fara të bardha: As ilaçet nuk mund t’i bëjnë këto shtatë gjëra!

Nutricion
Menopauza nuk është fundi: Është gjetur mënyra se si t’u kthehet pëlleshmëria femrave të moshuara?

Menopauza nuk është fundi: Është gjetur mënyra se si t’u kthehet pëlleshmëria femrave të moshuara?

Shëndetësi Lajme
Pengoni kancerin e qafës së mitrës: dy gjëra të cilat secila femër mund t’i bëjë për shëndetin e saj!

Pengoni kancerin e qafës së mitrës: dy gjëra të cilat secila femër mund t’i bëjë për shëndetin e saj!

Këshilla mjekësore
Fakte të cilat me siguri nuk i keni ditur mbi pilulat kontraceptive

Fakte të cilat me siguri nuk i keni ditur mbi pilulat kontraceptive

Këshilla dhe arsye
Pse me plakjen gratë kanë probleme me gjumin

Pse me plakjen gratë kanë probleme me gjumin

Këshilla dhe arsye
Çfarë duhet të dini për menopauzën

Çfarë duhet të dini për menopauzën

Këshilla dhe arsye
Megjithatë, femrat e kanë më të madh: A e dini që klitorisi është më i gjatë se shumica e penisëve?

Megjithatë, femrat e kanë më të madh: A e dini që klitorisi është më i gjatë se shumica e penisëve?

Lifestyle
Shenjat e para të menopauzës

Shenjat e para të menopauzës

Këshilla mjekësore
Vajza dhe gra, kjo bimë bën që të mos keni nevojë të shkoni më te gjinekologu

Vajza dhe gra, kjo bimë bën që të mos keni nevojë të shkoni më te gjinekologu

Kujdesi për lëkurën dhe trupin