LAJMI I FUNDIT:

Lëvizja për Bashkim

72 Artikuj

LB për takimin në Ohër: Një “marrëveshje” që nuk zgjidh gjë

LB për takimin në Ohër: Një “marrëveshje” që nuk zgjidh gjë

Kosovë
Murati: Serbia duke goditur Jasharët synonte të shuante shpresat për organizim të luftës, por uragani i rritjes së UÇK-së ishte i pandalshëm

Murati: Serbia duke goditur Jasharët synonte të shuante shpresat për organizim të luftës, por uragani i rritjes së UÇK-së ishte i pandalshëm

Kosovë
Situata në veri, Lëvizja për Bashkim: Mund të zgjidhet me marrëveshje paqësore, Kosova Lindore të përfshihet në dialog

Situata në veri, Lëvizja për Bashkim: Mund të zgjidhet me marrëveshje paqësore, Kosova Lindore të përfshihet në dialog

Kosovë
LB: Vendimet politike të një gjykate nuk mund ta ndërrojnë karakterin e një lufte

LB: Vendimet politike të një gjykate nuk mund ta ndërrojnë karakterin e një lufte

Kosovë
Lëvizja për Bashkim: E domosdoshme që Kosova Lindore të bëhet pjesë e dialogut Kosovë-Serbi

Lëvizja për Bashkim: E domosdoshme që Kosova Lindore të bëhet pjesë e dialogut Kosovë-Serbi

Politikë
LB: Qytetarët serb në veri janë të nxitur nga Serbia, ata po e sfidojnë pavarësinë e Kosovës

LB: Qytetarët serb në veri janë të nxitur nga Serbia, ata po e sfidojnë pavarësinë e Kosovës

Kosovë
Murati: Ripërcaktimi i kufijve ishte rast historik, do të rikthehet përsëri

Murati: Ripërcaktimi i kufijve ishte rast historik, do të rikthehet përsëri

Kosovë
Lëvizja për Bashkim: Kurti ta njoftojë opinionin për planin franko-gjerman për marrëveshje me Serbinë

Lëvizja për Bashkim: Kurti ta njoftojë opinionin për planin franko-gjerman për marrëveshje me Serbinë

Politikë
Murati: Çkado që kërkohet për veriun e Kosovës, të kërkohet edhe për Kosovën Lindore

Murati: Çkado që kërkohet për veriun e Kosovës, të kërkohet edhe për Kosovën Lindore

Politikë
Murati: Problemi i Veriut zgjidhet në Lindje të Kosovës, por jo me mjete ushtarake e as policore

Murati: Problemi i Veriut zgjidhet në Lindje të Kosovës, por jo me mjete ushtarake e as policore

Politikë
Protesta e OVL e UÇK-së, bëhet thirrje për pjesëmarrje masive dhe përjashtim të çfarëdo lloj dhune

Protesta e OVL e UÇK-së, bëhet thirrje për pjesëmarrje masive dhe përjashtim të çfarëdo lloj dhune

Kosovë
LB: Kosova t’ua thotë ndërkombëtarëve se e pranon Asociacionin e serbëve nëse një gjë të tillë aplikon Serbia për shqiptarët e Luginës

LB: Kosova t’ua thotë ndërkombëtarëve se e pranon Asociacionin e serbëve nëse një gjë të tillë aplikon Serbia për shqiptarët e Luginës

Politikë
Lëvizja për Bashkim: Pa Kosovën Lindore në bisedime nuk ka fitore

Lëvizja për Bashkim: Pa Kosovën Lindore në bisedime nuk ka fitore

Kosovë
Valon Murati rizgjedhet kryetar i Lëvizjes për Bashkim

Valon Murati rizgjedhet kryetar i Lëvizjes për Bashkim

Politikë
Murati: Nuk janë problem vendet e garantuara, problem janë privilegjet që bartin ato

Murati: Nuk janë problem vendet e garantuara, problem janë privilegjet që bartin ato

Kosovë
Murati nga Lëvizja për Bashkim tregon pse nuk do të marrin pjesë në zgjedhjet e 14 shkurtit

Murati nga Lëvizja për Bashkim tregon pse nuk do të marrin pjesë në zgjedhjet e 14 shkurtit

Kosovë
Lëvizja për Bashkim tregon pse nuk do të marrë pjesë në zgjedhjet e 14 shkurtit

Lëvizja për Bashkim tregon pse nuk do të marrë pjesë në zgjedhjet e 14 shkurtit

Kosovë
Murati: Kosovës i duhet një qeveri e unitetit kombëtar

Murati: Kosovës i duhet një qeveri e unitetit kombëtar

Politikë
Murati: Në emër të Serbisë po na poshtërojnë njerëz që janë bartës të institucioneve të Kosovës

Murati: Në emër të Serbisë po na poshtërojnë njerëz që janë bartës të institucioneve të Kosovës

Kosovë
Murati tragon çka humb dhe çka fiton Kosova me ridefinim të kufijve

Murati tragon çka humb dhe çka fiton Kosova me ridefinim të kufijve

Kosovë
Valon Murati përkujton 11 majin 1998, kur u nënshkrua marrëveshja mes LKÇK-së dhe UÇK-së

Valon Murati përkujton 11 majin 1998, kur u nënshkrua marrëveshja mes LKÇK-së dhe UÇK-së

Kosovë
Murati: Sot janë dy përvjetorë të rëndësishëm, thyerja e kufirit në Koshare dhe përvjetori i Kushtetutës

Murati: Sot janë dy përvjetorë të rëndësishëm, thyerja e kufirit në Koshare dhe përvjetori i Kushtetutës

Kosovë
Valon Murati: Nuk ka bashkim kombëtar pa shkëmbim të territoreve

Valon Murati: Nuk ka bashkim kombëtar pa shkëmbim të territoreve

Kosovë
Klinaku: LB bën koalicion vetëm me ata që janë për shkëmbim të territoreve

Klinaku: LB bën koalicion vetëm me ata që janë për shkëmbim të territoreve

Politikë