LAJMI I FUNDIT:

Ehat Miftaraj

301 Artikuj

Dështimet e Qeverisë Kurti në drejtësi, Miftaraj: Reforma në sistemin prokurorial është në fazën zero

Dështimet e Qeverisë Kurti në drejtësi, Miftaraj: Reforma në sistemin prokurorial është në fazën zero

Drejtësi
Kosovës i duhet ligji për valutën e saj

Kosovës i duhet ligji për valutën e saj

Financa
Dërgimi i provave jashtë vendit, vonon ngritjen e aktakuzës për Banjskën

Dërgimi i provave jashtë vendit, vonon ngritjen e aktakuzës për Banjskën

Kosovë
Miftaraj pas reagimit të SHBA-së: Qeveria duhet ta ketë bërë shumë bërllok

Miftaraj pas reagimit të SHBA-së: Qeveria duhet ta ketë bërë shumë bërllok

Kosovë
Plani legjistlativ i Qeverisë për këtë vit, vlerësohet ambicioz dhe i parealizueshëm

Plani legjistlativ i Qeverisë për këtë vit, vlerësohet ambicioz dhe i parealizueshëm

Kosovë
Deklarata e Haxhiut për Kushtetuesën, Miftaraj: Reforma e dështuar në drejtësi është kontestuar edhe nga Komisioni i Venecias

Deklarata e Haxhiut për Kushtetuesën, Miftaraj: Reforma e dështuar në drejtësi është kontestuar edhe nga Komisioni i Venecias

Drejtësi
Dërgimi i disa Ligjeve në Gjykatë, Miftaraj: Kjo legjislaturë ka probleme serioze për të siguruar që ato janë miratuar në pajtim me Kushtetutën

Dërgimi i disa Ligjeve në Gjykatë, Miftaraj: Kjo legjislaturë ka probleme serioze për të siguruar që ato janë miratuar në pajtim me Kushtetutën

Elfije Boletini
Miftaraj: Vrasjet e grave nga burrat duhet trajtuar me shumë seriozitet si femicid

Miftaraj: Vrasjet e grave nga burrat duhet trajtuar me shumë seriozitet si femicid

Kosovë
Miftaraj reagon ndaj Krasniqit: Keqpërdorimi i detyrës zyrtare është nana dhe baba e veprës penale të korrupsionit

Miftaraj reagon ndaj Krasniqit: Keqpërdorimi i detyrës zyrtare është nana dhe baba e veprës penale të korrupsionit

Kosovë
Kritikohet rikandidimi i Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Speciales

Kritikohet rikandidimi i Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Speciales

Kosovë
Korrupsioni kryefjalë e Raportit të Progresit, MD thotë se e luftoi atë

Korrupsioni kryefjalë e Raportit të Progresit, MD thotë se e luftoi atë

Drejtësi
Miftaraj: Dështimet për të hartuar ligje në pajtim me Kushtetutën VV-ja po i kompenson duke e sulmuar Gjykatën Kushtetuese

Miftaraj: Dështimet për të hartuar ligje në pajtim me Kushtetutën VV-ja po i kompenson duke e sulmuar Gjykatën Kushtetuese

Kosovë
Bastisjet e këshilltarëve të Thaçit, Miftaraj: Specialja të garantojë balancë mes të pandehurve e dëshmitarëve

Bastisjet e këshilltarëve të Thaçit, Miftaraj: Specialja të garantojë balancë mes të pandehurve e dëshmitarëve

Drejtësi
Ironizon Miftaraj: LVV-ja duhet ta bëjë një ligji me të cilin i shpallë të kundërligjshme sindikatat dhe grevat e punëtoreve

Ironizon Miftaraj: LVV-ja duhet ta bëjë një ligji me të cilin i shpallë të kundërligjshme sindikatat dhe grevat e punëtoreve

Kosovë
Miftaraj: Të ndalohet komentimi i vendimeve gjyqësore nga partitë politike, LVV është “kampion” në këtë drejtim

Miftaraj: Të ndalohet komentimi i vendimeve gjyqësore nga partitë politike, LVV është “kampion” në këtë drejtim

Drejtësi
Dy rrugët e Këshillit Prokurorial për përzgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit

Dy rrugët e Këshillit Prokurorial për përzgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit

Drejtësi
Si mund të arrihet deri te dorëzimi i Radoiçiqit te organet e drejtësisë në Kosovë?

Si mund të arrihet deri te dorëzimi i Radoiçiqit te organet e drejtësisë në Kosovë?

Kosovë
Miftaraj: Evropianët po përdorin gjuhë të butë ndaj Vuçiqit duke e lutur që të largojë ushtrinë nga kufiri

Miftaraj: Evropianët po përdorin gjuhë të butë ndaj Vuçiqit duke e lutur që të largojë ushtrinë nga kufiri

Kosovë
Lista Serbe hesht për rolin e Radoiçiqit në sulmin në Banjskë

Lista Serbe hesht për rolin e Radoiçiqit në sulmin në Banjskë

Kosovë
Gati katër muaj nga sulmet kundër KFOR-it në veri: Ku kanë arritur hetimet?

Gati katër muaj nga sulmet kundër KFOR-it në veri: Ku kanë arritur hetimet?

Siguri
A mund të zgjidhen mosmarrëveshjet Kosovë-Serbi deri më 2030 – flasin analistë shqiptarë e serbë

A mund të zgjidhen mosmarrëveshjet Kosovë-Serbi deri më 2030 – flasin analistë shqiptarë e serbë

Kosovë
Fushatë agresive e Serbisë kundër Kosovës

Fushatë agresive e Serbisë kundër Kosovës

Kosovë
Miftaraj: Të blihen libra nga klasa e parë në të pestën për Nagavcin e këshilltarët e saj

Miftaraj: Të blihen libra nga klasa e parë në të pestën për Nagavcin e këshilltarët e saj

Arsim
Miftaraj: Kjo qeveri s’ka pasur vullnet politik për Ligjin e skemave pensionale, e detyroi Kushtetuesja

Miftaraj: Kjo qeveri s’ka pasur vullnet politik për Ligjin e skemave pensionale, e detyroi Kushtetuesja

Financa