LAJMI I FUNDIT:

Dukagjini Book Store

38 Artikuj

Në librarinë “Dukagjini” promovohet libri “Pse s’ma ka thënë njeri më parë” i autores Julie Smith

Në librarinë “Dukagjini” promovohet libri “Pse s’ma ka thënë njeri më parë” i autores Julie Smith

Marketing
Libra, festë e shpërblime në hapjen e “Dukagjini”-t në “Prishtina Mall”

Libra, festë e shpërblime në hapjen e “Dukagjini”-t në “Prishtina Mall”

Dukagjini Book Store
Libraria “Dukagjini” po hapet edhe në “Prishtina Mall” me super hapësirë

Libraria “Dukagjini” po hapet edhe në “Prishtina Mall” me super hapësirë

Dukagjini Book Store
“Dita e Matematikës”, festival që synon nxitjen e diskutimit për shkencën

“Dita e Matematikës”, festival që synon nxitjen e diskutimit për shkencën

Dukagjini Book Store
Libraria Dukagjini vjen me “BookFest” në Albi Mall

Libraria Dukagjini vjen me “BookFest” në Albi Mall

Dukagjini Book Store
Librin autobiografik të Prince Harry që ka thyer rekordet e të gjitha kohërave tani e gjeni në librarinë “Dukagjini”!

Librin autobiografik të Prince Harry që ka thyer rekordet e të gjitha kohërave tani e gjeni në librarinë “Dukagjini”!

Dukagjini Book Store
Këta 12 libra duhet t’i lexoni gjatë këtij viti

Këta 12 libra duhet t’i lexoni gjatë këtij viti

Dukagjini Book Store
Doli nga shtypi libri “Promovimi i vlerave sociale në arsimin parauniversitar në Kosovë” i autores Muhabere Maliqi

Doli nga shtypi libri “Promovimi i vlerave sociale në arsimin parauniversitar në Kosovë” i autores Muhabere Maliqi

Dukagjini Book Store
ANIMA – udhëtim nëpër majat e letërsisë  

ANIMA – udhëtim nëpër majat e letërsisë  

Dukagjini Book Store
“Dukagjini” gati për festën e librit në Tiranë

“Dukagjini” gati për festën e librit në Tiranë

Dukagjini Book Store
Festo e lexo me Librarinë “Dukagjini”

Festo e lexo me Librarinë “Dukagjini”

Marketing
Libraria Dukagjini feston me zbritje Ditën Ndërkombëtare të Librit

Libraria Dukagjini feston me zbritje Ditën Ndërkombëtare të Librit

Marketing
Libraria Dukagjini ndan librat më të bukur që mund të dhuroni për 7-8 Mars

Libraria Dukagjini ndan librat më të bukur që mund të dhuroni për 7-8 Mars

Marketing
5 libra të përshtatshëm, për tu dhuruar për festën e Shën Valentinit

5 libra të përshtatshëm, për tu dhuruar për festën e Shën Valentinit

Marketing
Promovimi i librit “Udhëtim për ty”!

Promovimi i librit “Udhëtim për ty”!

Marketing
LEXO DHE NDIHMO – Për çdo kopje të blerë të librit “Truri i fëmijës”, 1.00€ do të dhurohen për SOS Fshatrat

LEXO DHE NDIHMO – Për çdo kopje të blerë të librit “Truri i fëmijës”, 1.00€ do të dhurohen për SOS Fshatrat

Marketing
BOOK Friday – sjell deri ne 40% zbritje në blerjen e librave online në ueb faqen e librarisë “Dukagjini”!

BOOK Friday – sjell deri ne 40% zbritje në blerjen e librave online në ueb faqen e librarisë “Dukagjini”!

Marketing
Në Ulqin promovohet libri “Një shqiptar në CIA”

Në Ulqin promovohet libri “Një shqiptar në CIA”

Cult+
Vazhdon shekulli i mbrapsht shqiptar…

Vazhdon shekulli i mbrapsht shqiptar…

Cult+
Libraria “Dukagjini” sjell librat më të shitur në gjuhën gjermane

Libraria “Dukagjini” sjell librat më të shitur në gjuhën gjermane

Cult+
Promovohet libri “Suksesi në shitje”, i trajnerit të shitjes Denis Gafuri

Promovohet libri “Suksesi në shitje”, i trajnerit të shitjes Denis Gafuri

Cult+
Libraria “Dukagjini” më 18 dhjetor promovon librin “Suksesi në shitje”

Libraria “Dukagjini” më 18 dhjetor promovon librin “Suksesi në shitje”

Cult+
Libraria “Dukagjini” të enjten promovon librin “Trëndafili i bardhë”

Libraria “Dukagjini” të enjten promovon librin “Trëndafili i bardhë”

Cult+
Libraria “Dukagjini” sugjeron veprat e të nominuarve për çmimin Man Booker 2019

Libraria “Dukagjini” sugjeron veprat e të nominuarve për çmimin Man Booker 2019

Cult+