LAJMI I FUNDIT:

Dukagjin Pupovci

103 Artikuj

Kosova doli keq edhe në Testin PIRLS 2021, njohësit e arsimit: Duhet rishikim i programeve dhe teksteve mësimore

Kosova doli keq edhe në Testin PIRLS 2021, njohësit e arsimit: Duhet rishikim i programeve dhe teksteve mësimore

Donjeta Zeqiraj
Ministrja ​Nagavci deklarohet për dorëheqjen e zëvendësministrit Pupovci

Ministrja ​Nagavci deklarohet për dorëheqjen e zëvendësministrit Pupovci

Arsim
Pupovci: Në fund të vitit 2022 tërhiqem nga posti i zëvendësministrit, i kam njoftuar Kurtin dhe Nagavcin

Pupovci: Në fund të vitit 2022 tërhiqem nga posti i zëvendësministrit, i kam njoftuar Kurtin dhe Nagavcin

Politikë
Bie numri i studentëve në universitetet publike, rritet në ato private

Bie numri i studentëve në universitetet publike, rritet në ato private

Arsim
Pupovci beson se mësimi do të fillojë më 3 tetor

Pupovci beson se mësimi do të fillojë më 3 tetor

Kosovë
Pupovci: Sistemi i vlerësimit të mësimdhënësve do të pësojë ndryshime

Pupovci: Sistemi i vlerësimit të mësimdhënësve do të pësojë ndryshime

Arsim
Pavarësisht grevës, zv/ministri i Arsimit i bindur se mësimi fillon më 1 shtator

Pavarësisht grevës, zv/ministri i Arsimit i bindur se mësimi fillon më 1 shtator

Arsim
Bie numri i aplikimeve në UP, Pupovci: Gjeneratat e reja janë më të pakta

Bie numri i aplikimeve në UP, Pupovci: Gjeneratat e reja janë më të pakta

Arsim
Gjatë këtij muaji pritet të finalizohet Strategjia për arsim 2022-2026, kostoja 322 milionë euro

Gjatë këtij muaji pritet të finalizohet Strategjia për arsim 2022-2026, kostoja 322 milionë euro

Arsim
“Sektori për tekste shkollore” monopoli që po synon ta krijojë Ministria e Arsimit

“Sektori për tekste shkollore” monopoli që po synon ta krijojë Ministria e Arsimit

Arsim
Pupovci: Nuk janë tekstet shkollore fajtore për rezultatet e PISA-s

Pupovci: Nuk janë tekstet shkollore fajtore për rezultatet e PISA-s

Arsim
Ministrisë së Arsimit i kërkohet të bëjë vlerësimin e mësimdhënësve  

Ministrisë së Arsimit i kërkohet të bëjë vlerësimin e mësimdhënësve  

Arsim
Pupovci: Ka progres te përfshirja në arsimin e komuniteteve rom, ashkali, egjiptian

Pupovci: Ka progres te përfshirja në arsimin e komuniteteve rom, ashkali, egjiptian

Arsim
Pupovci flet për sulmin ndaj bashkëshortes së tij: Ia kemi lënë drejtësisë

Pupovci flet për sulmin ndaj bashkëshortes së tij: Ia kemi lënë drejtësisë

Kosovë
Alarmet e rreme për bomba në rajon – Çka dihet deri tash?

Alarmet e rreme për bomba në rajon – Çka dihet deri tash?

Siguri
Pupovci thotë se Ligji për paga nuk do të kalojë shpejt për shkak të mospajtimeve

Pupovci thotë se Ligji për paga nuk do të kalojë shpejt për shkak të mospajtimeve

Arsim
Pupovci: Ekskursionet nuk janë të ndaluara

Pupovci: Ekskursionet nuk janë të ndaluara

Arsim
​Rreth njëmijë nxënës braktisën shkollimin, 1298 mësimdhënës më tepër se sa nevojiten nëpër shkolla

​Rreth njëmijë nxënës braktisën shkollimin, 1298 mësimdhënës më tepër se sa nevojiten nëpër shkolla

Arsim
Pupovci: SBASHK-u të mos bëjë kërkesa shantazhuese, greva dëmton nxënësit

Pupovci: SBASHK-u të mos bëjë kërkesa shantazhuese, greva dëmton nxënësit

Arsim
Ministria e Arsimit nuk e ka në plan rishikimin e udhëzimit administrativ që ndalon bartjen e uniformes fetare në shkolla

Ministria e Arsimit nuk e ka në plan rishikimin e udhëzimit administrativ që ndalon bartjen e uniformes fetare në shkolla

Arsim
Shtatë mijë nxënës do të marrin pjesë në testin PISA, Pupovci flet edhe për grevën e paralajmëruar nga SBAShK-u

Shtatë mijë nxënës do të marrin pjesë në testin PISA, Pupovci flet edhe për grevën e paralajmëruar nga SBAShK-u

Arsim
Mbi 45 mijë nxënës të moshës 12 deri në 18 vjeç kanë marrë vaksinat anti-COVID në Kosovë

Mbi 45 mijë nxënës të moshës 12 deri në 18 vjeç kanë marrë vaksinat anti-COVID në Kosovë

Shëndetësi
MAShTI: Po përpiqemi të arrijmë një marrëveshje në nivel regjional për njohjen e diplomave, po pengon Serbia

MAShTI: Po përpiqemi të arrijmë një marrëveshje në nivel regjional për njohjen e diplomave, po pengon Serbia

Arsim
Mbi 80 shkolla në mësim online, vetëm në Prishtinë rreth 1000 nxënës të infektuar me coronavirus

Mbi 80 shkolla në mësim online, vetëm në Prishtinë rreth 1000 nxënës të infektuar me coronavirus

Arsim