LAJMI I FUNDIT:

Buxheti

139 Artikuj

​Komisioni hetimor për energjinë i propozuar nga pozita miraton planin e punës dhe buxhetin

​Komisioni hetimor për energjinë i propozuar nga pozita miraton planin e punës dhe buxhetin

Energjetika
Rënia e prodhimit të energjisë vë nën presion financat e Shqipërisë

Rënia e prodhimit të energjisë vë nën presion financat e Shqipërisë

Klaudjo Jonuzaj
Çmimet e larta rrisin të ardhurat e buxhetit në Shqipëri, 287.7 milionë euro më shumë në arkën e shtetit në janar-prill

Çmimet e larta rrisin të ardhurat e buxhetit në Shqipëri, 287.7 milionë euro më shumë në arkën e shtetit në janar-prill

Shqipëri
Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës ndan 42 milionë euro për zbutjen e efekteve të pandemisë në Shqipëri

Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës ndan 42 milionë euro për zbutjen e efekteve të pandemisë në Shqipëri

Klaudjo Jonuzaj
Çmimet e larta rrisin të ardhurat buxhetore në Shqipëri, 26 për qind më shumë në dy muaj

Çmimet e larta rrisin të ardhurat buxhetore në Shqipëri, 26 për qind më shumë në dy muaj

Shqipëri
Gjermania në Projektbuxhetin e 2022-së ndan 100 miliardë euro shtesë për ushtrinë

Gjermania në Projektbuxhetin e 2022-së ndan 100 miliardë euro shtesë për ushtrinë

Botë
Rritja e të ardhurave buxhetore në Shqipëri, e ndikuar nga rimëkëmbja e ekonomisë

Rritja e të ardhurave buxhetore në Shqipëri, e ndikuar nga rimëkëmbja e ekonomisë

Shqipëri
Deficiti buxhetor i Shqipërisë u tkurr në 2021, shpenzimet tejkalojnë të ardhurat me 700 milionë euro

Deficiti buxhetor i Shqipërisë u tkurr në 2021, shpenzimet tejkalojnë të ardhurat me 700 milionë euro

Klaudjo Jonuzaj
Miratimi i buxhetit, Kongresi amerikan përballë sfidës për të shmangur mbylljen e pjesshme të qeverisë

Miratimi i buxhetit, Kongresi amerikan përballë sfidës për të shmangur mbylljen e pjesshme të qeverisë

Botë
Miratimi në parim i Projektbuxhetit, prezantimi i Strategjisë së Energjisë dhe nisja e hetimeve për importin e ëmbëlsirave dhe biskotave nga Serbia – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Miratimi në parim i Projektbuxhetit, prezantimi i Strategjisë së Energjisë dhe nisja e hetimeve për importin e ëmbëlsirave dhe biskotave nga Serbia – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Miratohet në parim Projektbuxheti i 2022-së, opozita e konsideron jo zhvillimor dhe pa vizion

Miratohet në parim Projektbuxheti i 2022-së, opozita e konsideron jo zhvillimor dhe pa vizion

Financa
‘Rritja e kufirit të borxhit’, Kongresi tenton të shmangë mbylljen e Qeverisë amerikane

‘Rritja e kufirit të borxhit’, Kongresi tenton të shmangë mbylljen e Qeverisë amerikane

Botë
Senati amerikan nuk miraton rritjen e kufirit të borxhit federal

Senati amerikan nuk miraton rritjen e kufirit të borxhit federal

Botë
Të ardhurat e deklaruara dhe të padeklaruara të zyrtarëve të Listës Serbe

Të ardhurat e deklaruara dhe të padeklaruara të zyrtarëve të Listës Serbe

Kosovë
​Kuvendi i Kosovës për 6 muaj shpenzoi mbi 3 milionë euro

​Kuvendi i Kosovës për 6 muaj shpenzoi mbi 3 milionë euro

Të Tjera
Sot në Kuvend pritet të votohet rishikimi i buxhetit për vitin 2021

Sot në Kuvend pritet të votohet rishikimi i buxhetit për vitin 2021

Financa
OKB miraton buxhetin për UNMIK-un për vitin 2022

OKB miraton buxhetin për UNMIK-un për vitin 2022

Kosovë
Ekspertja e sigurisë: Pozitive rritja e buxhetit për Ministrinë e Mbrojtjes

Ekspertja e sigurisë: Pozitive rritja e buxhetit për Ministrinë e Mbrojtjes

Elfije Boletini
Mbi 80 për qind e shpenzimeve të buxhetit në Stacionin e Autobusëve shkojnë për paga

Mbi 80 për qind e shpenzimeve të buxhetit në Stacionin e Autobusëve shkojnë për paga

Financa
Udhëheqësit e BE-së përplasen për shkak të vetos së Hungarisë dhe Polonisë për buxhetin

Udhëheqësit e BE-së përplasen për shkak të vetos së Hungarisë dhe Polonisë për buxhetin

Botë
Komuna e Podujevës miraton buxhetin për vitin 2021

Komuna e Podujevës miraton buxhetin për vitin 2021

Financa
Tkurret buxheti për ushtrinë, prioritet shëndetësia dhe ekonomia

Tkurret buxheti për ushtrinë, prioritet shëndetësia dhe ekonomia

Kosovë
Mustafa vlerëson votën e deputetëve të PDK-së për buxhetin

Mustafa vlerëson votën e deputetëve të PDK-së për buxhetin

Kosovë
Hoti shpreson se në javën e ardhshme do të kalojë buxheti në lexim të dytë

Hoti shpreson se në javën e ardhshme do të kalojë buxheti në lexim të dytë

Ekonomi