LAJMI I FUNDIT:

Buxheti

139 Artikuj

Tolaj: Me buxhetin e kontrabanduar pas mesnate kam frikë se Kosova do vazhdojë të zbrazet

Tolaj: Me buxhetin e kontrabanduar pas mesnate kam frikë se Kosova do vazhdojë të zbrazet

Kosovë
Limaj, pozitës: Ja keni kaluar Hashimit

Limaj, pozitës: Ja keni kaluar Hashimit

Kosovë
Hamza thotë se po bëhet trafikim me buxhetin e Kosovës

Hamza thotë se po bëhet trafikim me buxhetin e Kosovës

Ekonomi
Haxhiu: Sot u instalua një praktikë e rrezikshme në Kuvend

Haxhiu: Sot u instalua një praktikë e rrezikshme në Kuvend

Kosovë
Deputetët s’mbajnë distancën të rekomanduar nga IKSHPK për mbrojtje nga coronavirusi

Deputetët s’mbajnë distancën të rekomanduar nga IKSHPK për mbrojtje nga coronavirusi

Kosovë
Selimi kërkon konsultim me shefat e grupeve parlamentare

Selimi kërkon konsultim me shefat e grupeve parlamentare

Kosovë
LDK mbështet Qeverinë që sot të kalojnë të dy leximet e Ligjin për ndarjet buxhetore

LDK mbështet Qeverinë që sot të kalojnë të dy leximet e Ligjin për ndarjet buxhetore

Kosovë
​AAK kushtëzon Qeverinë: Nëse sillni një fond të veçantë për coronavirus ua votojmë buxhetin

​AAK kushtëzon Qeverinë: Nëse sillni një fond të veçantë për coronavirus ua votojmë buxhetin

Kosovë
​Limaj: E turpshme që qeveria po tenton të shfrytëzojë situatën e jashtëzakonshme

​Limaj: E turpshme që qeveria po tenton të shfrytëzojë situatën e jashtëzakonshme

Kosovë
Krasniqi: E paarsyeshme kërkesa për të kaluar buxhetin në mënyrë gati klandestine

Krasniqi: E paarsyeshme kërkesa për të kaluar buxhetin në mënyrë gati klandestine

Kosovë
Daka për deklaratën e Bislimit: Krahasimi me zhvatës e kriminel nuk i ka hije një zyrtari të lartë shtetëror

Daka për deklaratën e Bislimit: Krahasimi me zhvatës e kriminel nuk i ka hije një zyrtari të lartë shtetëror

Kosovë
Buxheti i mbrojtjes së SHBA-së – Trump kërkon 705 miliardë dollarë, përfshirë 15.3 miliardë për Forcën Hapësinore

Buxheti i mbrojtjes së SHBA-së – Trump kërkon 705 miliardë dollarë, përfshirë 15.3 miliardë për Forcën Hapësinore

Nga Bota
Sindikatat e punëtorëve kërkojnë takim urgjent me Konjufcën, Haradinajn dhe Jasharin, shkak buxheti

Sindikatat e punëtorëve kërkojnë takim urgjent me Konjufcën, Haradinajn dhe Jasharin, shkak buxheti

Kosovë
Murati: Kosova nuk do të ketë krizë buxhetore

Murati: Kosova nuk do të ketë krizë buxhetore

Ekonomi
Presidenti Meta dekreton me rezerva buxhetin e vitit 2020

Presidenti Meta dekreton me rezerva buxhetin e vitit 2020

Shqipëri
Gjermania do të rrisë kontributin e saj në buxhetin e NATO-s

Gjermania do të rrisë kontributin e saj në buxhetin e NATO-s

Nga Bota
Serbia planifikon rritjen e shpenzimeve buxhetore për Kosovën

Serbia planifikon rritjen e shpenzimeve buxhetore për Kosovën

Kosovë
Haradinaj prezanton raportin gjatë qeverisjes së tij dy vjeçare, thotë se ka pasur rritje të numrit të punësuarve

Haradinaj prezanton raportin gjatë qeverisjes së tij dy vjeçare, thotë se ka pasur rritje të numrit të punësuarve

Të Tjera
Kuvendi i Podujevës miraton dy rregullore dhe rialokon buxhetin për vitin 2019

Kuvendi i Podujevës miraton dy rregullore dhe rialokon buxhetin për vitin 2019

Financa
Buxheti i Komunës së Prishtinës prej 91 milionë euro

Buxheti i Komunës së Prishtinës prej 91 milionë euro

Ekonomi
Komuna e Malishevës miratoi projekt buxhetin 2020-2022

Komuna e Malishevës miratoi projekt buxhetin 2020-2022

Ekonomi
Komuna e Drenasit miraton buxhetin për vitin 2020

Komuna e Drenasit miraton buxhetin për vitin 2020

Ekonomi
Komisioni Evropian mund ta gjobisë me 3 miliardë euro Italinë për buxhetin

Komisioni Evropian mund ta gjobisë me 3 miliardë euro Italinë për buxhetin

Të Tjera
GLPS: Qeveria shpenzoi buxhetin e rezervës shtetërore në kundërshtim me ligjin

GLPS: Qeveria shpenzoi buxhetin e rezervës shtetërore në kundërshtim me ligjin

Financa