LAJMI I FUNDIT:

Buxheti

139 Artikuj

Shtëpia e Bardhë do të publikojë buxhetin për vitin 2020

Shtëpia e Bardhë do të publikojë buxhetin për vitin 2020

Financa
Shtëpia e Bardhë do të publikojë buxhetin për vitin 2020

Shtëpia e Bardhë do të publikojë buxhetin për vitin 2020

Nga Bota
ATK ka inkasuar 88.4 milionë euro për dy muaj

ATK ka inkasuar 88.4 milionë euro për dy muaj

Financa
Shqipëri, ulen të ardhurat në buxhet gjatë muajit janar

Shqipëri, ulen të ardhurat në buxhet gjatë muajit janar

Shqipëri
Ligjvënësit amerikanë miratojnë buxhetin që shmang mbylljen e qeverisë

Ligjvënësit amerikanë miratojnë buxhetin që shmang mbylljen e qeverisë

Financa
Rrëzohet projekt buxheti, Spanja drejt zgjedhjeve të parakohshme

Rrëzohet projekt buxheti, Spanja drejt zgjedhjeve të parakohshme

Nga Bota
Njohësit e ekonomisë: Nëse nuk votohet buxheti, pasojat janë të mëdha (Video)

Njohësit e ekonomisë: Nëse nuk votohet buxheti, pasojat janë të mëdha (Video)

Ekonomi
Salvini akuzon BQE-në për gjendjen e bankave në Itali

Salvini akuzon BQE-në për gjendjen e bankave në Itali

Financa
Miratimi i Projektligjit për buxhetin i varur nga negociatat pushtet – opozitë

Miratimi i Projektligjit për buxhetin i varur nga negociatat pushtet – opozitë

Financa
Demokratët sfidojnë Trumpin për buxhetin

Demokratët sfidojnë Trumpin për buxhetin

Të Tjera
Haradinaj: Lista Serbe të jetë në Kuvend kur votohet buxheti

Haradinaj: Lista Serbe të jetë në Kuvend kur votohet buxheti

Kosovë
GAP: Shtohet transparenca buxhetore në komuna

GAP: Shtohet transparenca buxhetore në komuna

Financa
Beqaj: Kosova në vitin 2018 është bërë pjesë e Agjendës Digjitale të BE-së për Ballkanin Perëndimor

Beqaj: Kosova në vitin 2018 është bërë pjesë e Agjendës Digjitale të BE-së për Ballkanin Perëndimor

Të Tjera
Kongresi miraton buxhetin vjetor të SHBA-ve

Kongresi miraton buxhetin vjetor të SHBA-ve

Financa
20 milionë euro pritet të jetë buxheti i Ministrisë së Inovacionit (Video)

20 milionë euro pritet të jetë buxheti i Ministrisë së Inovacionit (Video)

Të Tjera
LDK: Projektbuxheti për vitin 2019, i keq dhe i paqëndrueshëm

LDK: Projektbuxheti për vitin 2019, i keq dhe i paqëndrueshëm

Financa
Italia këmbëngul të mos ndryshojë buxhetin

Italia këmbëngul të mos ndryshojë buxhetin

Financa
Policisë së Kosovës buxheti i rritet më pak se 1%

Policisë së Kosovës buxheti i rritet më pak se 1%

Kosovë
Kastrati:  Duhet të ndryshoj logjika e ndarjes së buxhetit në bazë të numrit të banorëve

Kastrati: Duhet të ndryshoj logjika e ndarjes së buxhetit në bazë të numrit të banorëve

Të Tjera
Kontratat që po e ‘hanë’ buxhetin e shtetit

Kontratat që po e ‘hanë’ buxhetin e shtetit

Të Tjera
Qeveria thotë se rishikimi i buxhetit s’është obligim, profesori Ramosaj thotë se pozita ka frikë nga numrat (Video)

Qeveria thotë se rishikimi i buxhetit s’është obligim, profesori Ramosaj thotë se pozita ka frikë nga numrat (Video)

Financa
AKP transferon 44 milionë euro në buxhetin e shtetit

AKP transferon 44 milionë euro në buxhetin e shtetit

Financa
Xhaferi i gëzohet rritjes së buxhetit të Obiliqit

Xhaferi i gëzohet rritjes së buxhetit të Obiliqit

Kosovë
Koordinatorë për harxhimin e buxhetit

Koordinatorë për harxhimin e buxhetit

Të Tjera