LAJMI I FUNDIT:
Ass.Dr.Sci. Visar Disha

Ass.Dr.Sci. Visar Disha

16 Artikuj

A do të zëvendësojë transplantimi i dhëmbëve implantet dentare?

A do të zëvendësojë transplantimi i dhëmbëve implantet dentare?

Temat Javore
Pse mund t’ju duhet vestibuloplastika përpara vendosjes së protezave dentare?

Pse mund t’ju duhet vestibuloplastika përpara vendosjes së protezave dentare?

Temat Javore
Botoksi apo Filleri dermal: Cili është më efektiv?

Botoksi apo Filleri dermal: Cili është më efektiv?

Temat Javore
Cila është mosha e duhur për të filluar me fillera dermal?

Cila është mosha e duhur për të filluar me fillera dermal?

Temat Javore
Kurorat E-max: Çka duhet të dini për to?

Kurorat E-max: Çka duhet të dini për to?

Këshilla mjekësore
Terapitë regjeneruese në estetikën dentare dhe faciale

Terapitë regjeneruese në estetikën dentare dhe faciale

Temat Javore
Protezat hibride – Standard i ri në terapinë protetikore

Protezat hibride – Standard i ri në terapinë protetikore

Temat Javore
Trajtimi ortodontik për adoleshentët: gjithçka që duhet të dini

Trajtimi ortodontik për adoleshentët: gjithçka që duhet të dini

Temat Javore
Rëndësia e trajtimit të hershëm ortodontik – kur dhe pse?

Rëndësia e trajtimit të hershëm ortodontik – kur dhe pse?

Temat Javore
Protezat elastike “Valplast” apo Protezat konvencionale

Protezat elastike “Valplast” apo Protezat konvencionale

Temat Javore
Protezat Imediate

Protezat Imediate

Temat Javore
Trajtimi bashkëkohor i drejtimit të dhëmbëve me proteza të tejdukshme

Trajtimi bashkëkohor i drejtimit të dhëmbëve me proteza të tejdukshme

Temat Javore
Libri “Mini Dental Implants: Prosthodontics of the Future” nga Ass.Dr.Sci. Visar Disha, zgjidhje për pacientët pa dhëmbë

Libri “Mini Dental Implants: Prosthodontics of the Future” nga Ass.Dr.Sci. Visar Disha, zgjidhje për pacientët pa dhëmbë

Shëndetësi Lajme
Çfarë duhet të dijnë për shëndetin oral pacientët që duhet t’i nënshtrohen trajtimit onkologjik?

Çfarë duhet të dijnë për shëndetin oral pacientët që duhet t’i nënshtrohen trajtimit onkologjik?

Temat Javore
Mini-implantet dentare – zgjidhja e duhur!

Mini-implantet dentare – zgjidhja e duhur!

Temat Javore
Si të kujdesemi për shëndetin oral gjatë pandemisë së coronavirusit?

Si të kujdesemi për shëndetin oral gjatë pandemisë së coronavirusit?

Temat Javore